Nea Radio

Utestedene kan nå åpne igjen

Åpner igjen: Mathias Karlsson, driftsleder ved Fire Fine, håper at folk gleder seg til å komme tilbake. Foto: Sofie Skarholt Ottesen

Fra 1. juni fikk alle utesteder lov til å åpne igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2020 kl 19:39

Et av utestedene i Trondheim som åpnet i helga er Fire Fine. Mathias Karlsson, driftsleder ved Fire Fine, håper at folk gleder seg til å komme tilbake.

- Vi har vært stengt lenge. Det blir godt å komme tilbake, selv om det blir annerledes.

Fire Fine kommer til å åpne fra 16.00 til 00.00 på onsdager og torsdager. På fredager og lørdager planlegger de å holde åpent til klokken 02.00.

Saken fortsetter under lydfila:

Håper at regler blir overholdt

Det er flere smittevernsregler som er satt i verk for en trygg åpning. En meters-regelen gjør at det ikke vil bli mulig med dansegulv.

Antall mennesker som får komme inn er basert på antall sitteplasser.

- Jeg tror vi har plass til godt over 100 personer i løpet av en kveld, sier Karlsson.

Han håper at folk respekterer de kravene som er satt.

- Vi ønsker at gjester kan prate og ha det hyggelig, og at vi ikke konstant må minne dem på tiltakene som må følges.

Utesteder med servering fått lov til å åpne tidligere. Fire Fine har sett på hvordan de andre utestedene har løst deres åpning, og fått mye informasjon fra andre i bransjen.

Saken fortsetter under bildet:

Strenge regler: Fire Fine i Trondheim er ett av serveringsstedene som nå åpner igjen under strenge regler. Foto: Sofie Skarholt Ottesen

Fra nyoppussede lokaler til stengte dører

Fire Fine sine lokaler ble ved nyttår pusset opp.

- Lokalene var klare for 2020 og vi hadde veldig troen på året, sier Karlsson.

Det å ha måtte ha stengt i nesten 3 måneder har vært tøft forteller Karlsson. Dugnaden i seg selv mener han har vært en selvfølge.

- Man lærer seg nye ting. NAV framfor alt.

Fortsatt stengte utesteder

Selv om noen utesteder velger å åpne til helgen, er det flere som fortsatt holder stengt. Nattklubbene Downtown og The Mint i Nordre er en av de som ikke åpner. Det er på grunn av en meters-regelen, varsler de på sine Facebooksider.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...