ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ønsker tips om død kvinne:

Kan ha skjedd noe kriminelt

En kvinne er funnet omkommet i Nidelva i Trondheim mandag ettermiddag. Politiet ønsker tips som kan oppklare hvem hun er. Foto: Morten Karlsen / NRK Trøndelag

Politiet ber om tips etter at en kvinne ble funnet død i Nidelven ved Nedre Leirfoss mandag. De kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2021 kl 14:19

ANNONSE
Annonse

Politiet mottok melding om at det var funnet en død person i Nidelva ved Nedre Leirfoss mandag 29 november klokken 12.30. Kvinnen er foreløpig ikke identifisert.

Signalement

De ønsker tips som kan bidra til å oppklare hvem hun er, og oppgir følgende signalement på kvinnen: Cirka 184 cm høy, normal kroppsbygning, lys i huden, blondt halvlangt hår og brune/grønne øyne. Avdøde har en tatovering på innsiden av venstre håndledd, og politiet tolker det som står der til "Phoenix" eller noe lignende.

Trøndelag politidistrikt ber om at alle som befant seg i området Nedre Leirfossen i tidsrommet fra midnatt til kl. 12.30 mandag 29. november, melder seg for politiet.

- Vi ønsker tips om alle hendelser i området og observasjoner av biler som har kjørt inn og ut av området fra 28. november klokka 18.00 og frem til 29. november klokka 12.30, skriver Politiet i Trøndelag i en pressemelding.

Jobber etter flere hypoteser

Politiet ønsker informasjon om eventuelle kamera som dekker området rundt Nedre Leirfoss; veien inn og ut fra Nedre Leirfoss eller bassengene på hver side av dammen.

- Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke utelukke at avdøde kan være utsatt for noe kriminelt og jobber ut fra flere hypoteser. Vi vet at mange går på tur i dette området og håper å få tips, sier etterforskningsleder Eivind Guldseth.

De som har tips i saken bes kontakte politiet via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73489400.

ANNONSE