Nea Radio

Unge utstillere i Selbu

UNGE UTSTILLERE: Kunstelever ved Selbu kulturskole har utstilling hos Neadalen Kunstforening.

Fredag kveld åpna Neadalen Kunstforening dørene for årets tredje utstilling i Galleri Kulviksvingen. Denne gang med unge kunstnere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2018 kl 14:16

Over 80 store og små var til stede da kunstelever ved Selbu Kulturskole tjuvstarta «Kulturskolens dager» som starter mandag 12.mars.

Solbjørg Langnes, engasjert lærer ved kulturskolens tilbud for visuell kunst, tok de frammøtte med på en liten omvisning i galleriet og forklarte om ulike teknikker elevene hadde fått bryne seg på, hvilke verktøy som hadde vært i sving og hvordan elevene henter inspirasjon fra hverandre og utvikler seg i lag.

ENGASJERT lærer ved kulturskolens tilbud for visuell kunst, Solbjørg Langnes.

Det er tydelig at elevene har lagt ned mye arbeid i hvert enkelt bilde som henger på veggene, og det var spennende å se de individuelle løsningene på samme oppgave.

ALLSIDIG: Flere av kunstelevene er også musikkelever ved kulturskolen, og to av dem, Jens Aftret (sang) og Thomas Nissestad (keyboard) sørget for en knallsterkt musikalsk ramme for åpninga.

- Det er veldig stas for oss å få lov til å huse denne utstillinga, med så mange kunstnere på en gang og med så unge kunstnere! Vi i Neadalen Kunstforening er opptatt av at tilbudet vårt skal representere bredt og vise mangfold, så dette er ei viktig utstilling. Å samarbeide med Kulturskolen er også fint med tanke på rekruttering og synliggjøring av visuell kunst, sier Marthe Belsvik Stavrum i Neadalen Kunstforening.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...