Nea Radio

Nea Radio

Unge holtålinger – kommunens framtid

Gøril Lundereng Skjefte og Petter Almås fra Holtålen Ap. Foto: Privat

Leserbrev fra ungdomskandidater i Holtålen Ap.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.07.2019 kl 09:50

Kalenderen viser 2019 og det er tid for kommune- og fylkestingsvalg. I Holtålen er det godt å vokse opp, godt å bo og godt å bli gammel, men det står ting på spill – også for oss.

Landet styres for tiden av fire partier som viser liten interesse for distriktskommuner som Holtålen. Privatisering, sentralisering og økte forskjeller er ikke noe vi kan sitte rolig og godta, men jobbe med å fremme mer rettferdige alternativer for. I denne sammenhengen er årets kommunevalg viktig.

En oppvekst i kommunen vår skal være så god at man med stolthet kan skilte av å komme fra Holtålen. Vi har barnehager og skoler som leverer god kvalitet, og vi har en imponerende bredde i kultur- og idrettstilbud som sikrer oss en aktiv og innholdsrik oppvekst.

Likevel er det en del ungdom som sliter med å komme seg gjennom skoledagen, også på skolene i Holtålen. Depresjoner og skyhøye forventningspress er ikke noe som bare rammer ungdom i de store byene, men noe vi må ta på alvor også i vår kommune.

Etter Arbeiderpartiets syn er dette noe av det viktigste vi jobber med innen oppvekstsektoren i kommunen. Vi er overbeviste om at en satsing på trivsel og kvalitet i barnehagene og skolene våre er en viktig investering for framtida.

En trygg og god oppvekst gir gode relasjoner til hjemstedet og øker sjansen for at ungdommen blir eller kommer tilbake til kommunen. Det er viktig for befolkningsutviklinga.

Vi stiller til valg på Arbeiderpartiets liste for å være med på å sikre gode tjenester for kommunens innbyggere samt for å være med på å påvirke utviklinga av kommunen vår.

Ungdommen er framtida og vi mener derfor det er viktig at ungdommen er med på å forme framtida. Bygdene i kommunen vår har gjennom generasjoner bevist at alt er mulig om alle tar i et tak.

Vi stiller oss til disposisjon for å ta i et tak sammen med 14 andre Arbeiderparti- kandidater og ordførerkandidat Dag for de fire neste årene.

9. september er dagen som gjelder, men allerede fra 1. juli er det mulig å forhåndsstemme i kommunehuset. Vi håper mange skoleungdommer og andre benytter seg av dette om du ikke har mulighet til å stemme på valgdagen.

Fire partier stiller til valg ved årets kommunevalg i Holtålen, dette tyder på at vi har engasjerte innbyggere.

Vi håper på høy valgdeltakelse og oppfordrer spesielt kommunens framtid til å bruke stemmeretten.

Godt valg ønskes alle – vi håper på ungdommens støtte.

Petter Almås & Gøril Lundereng Skjefte
Ungdomskandidater, Holtålen Arbeiderparti

Nøkkelord

Siste nytt i Leserbrev Vis flere

 - Senterpartiet har en plan for Trøndelag!

- Senterpartiet har en plan for Trøndelag!

- Senterpartiet har en plan for Trøndelag, og vi vil jobbe sammen med de som ønsker å skape vekst og utvikling i hele Trøndelag, også i årene som kommer, skriver Tomas Iver Hallem, fylkesordførerkandidat for Senterpartiet i dette leserinnlegget..

- Heltidskommunen er framtidas kommune 


- Heltidskommunen er framtidas kommune 


- Kampen mot deltidskrisa må ikke bare bli et tema i valgkampen, men også etter valget når politikken skal gjennomføres. Det skriver Tarjei Leistad
, leder i LOs familie- og likestillingspolitiske utvalg i Trøndelag.

- Blåmandag i Trøndelag?

- Blåmandag i Trøndelag?

- Om du stemmer Sp, kan det fort bli Blåmandag for mange i Trøndelag, skriver fylkesordfører Toe O Sandvik i dette leserinnlegget.

- Gode helsetjenester eller kutt i eiendomsskatt?

- Gode helsetjenester eller kutt i eiendomsskatt?

- Holtålen Arbeiderparti er opptatt av gode helsetjenester og et godt utbygd tjenestetilbud til kommunens innbyggere, skriver Tove Hegseth, varaordførerkandidat for Holtålen AP i dette leserinnlegget.

- Bremsklossen Senterpartiet

- Bremsklossen Senterpartiet

-Senterpartiet er en bremsekloss i norsk politikk, skrev DN på lederplass lørdag. Her svarer ordførerkandidat for Senterpartiet i Røros, Guri Heggem.

- Hva vil vi med Holtålen?

- Hva vil vi med Holtålen?

Senterpartiet stiller seg tvilende til Pensjonistpartiets valglovnader.

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

Han leder musikken

Han leder musikken

Det er ingen hvem som helst som er musikalsk leder når årets utgave av Elden går av stabelen, men noe sitter nok fortsatt i fingrene etter fjoråret.

Ferie med mening

Ferie med mening

Ferie med mening arrangeres ved Unicare Røros for aller første gang, og torsdag mottok de en fin gave fra Luftkrigsskolen.

I aksjon på Slegghaugan for 25. gang

I aksjon på Slegghaugan for 25. gang

Det er omtrent 300 år siden de 10 000 svenske soldatene med general Armfeldt i spissen ble sendt mot Trondheim for å ta over Norge. Den gang ble et hundretall av soldatene sendt til Røros, og historien utspiller seg også i år igjen på Slegghaugan når den 25. utgaven av Elden settes opp.

Hvem savner denne?

Hvem savner denne?

Hund funnet ved Øyungsveien

Hærverk på politibil på Røros

Hærverk på politibil på Røros

Nå vil politiet ha tips fra publikum.

Vegetarkurs på Røros

Vegetarkurs på Røros

Mange vil lære mer om vegetarmat når norsk-indiske Niru Kumra inviterer til kurs på Røros torsdag kveld. Nå vil hun gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco i Norge.

Siste med #LeserbrevVis flere

- Hva vil vi med Holtålen?

- Hva vil vi med Holtålen?

Senterpartiet stiller seg tvilende til Pensjonistpartiets valglovnader.

– En trygg og god oppvekst er viktigere enn å fjerne eiendomsskatten

– En trygg og god oppvekst er viktigere enn å fjerne eiendomsskatten

Leserbrev fra Holtålen Arbeiderparti.

– Blinken med skivebom

– Blinken med skivebom

Ordførerkandidat Olav Halvor Megård fra Pensjonistpartiet i Holtålen er fortvilet over lederartikkel i bygdebladet i Haltdalen, Blinken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...