Nea Radio

Redder Ålen il fra nedleggelse:

Ungdommen tar ansvar

NYE LEDERE I ÅLEN IL: Nestleder Iver Ryen Hov (til venstre) og leder Anders Reitan. Foto: Per Magne Moan

Ålen idrettslag har fått ny leder og nestleder.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2021 kl 21:08

Etter en flere år lang prosess med å finne ny leder og nestleder, risikerte Ålen il rett og slett å bli nedlagt under torsdagens ekstraordinære årsmøte.

Punkt en på saklista var valg av de to toppvervene i hovedlaget. Om man ikke lyktes med dette, så var det rett over på punkt to, som var avvikling av idrettslaget.

Men Gunn Bjørgård fra valgkomiteen kunne til manges lettelse røpe at hun fikk en gledmelding på telefon onsdag kveld, der Anders Reitan hadde sagt seg villig til å bli ny leder i laget.

26-åringen får med seg en enda yngre nestleder, 17 år gamle Iver Ryen Hov.

Vil hjelpe til i overgangen

Avtroppende leder Frank Mikkelsen er lettet over at nye koster er på plass og han lover å støtte opp og være en resurs for ledelsen og idrettslaget framover.

Olav Grønli, som de siste årene har vært nestleder, var også glad over at ungdommen viser ansvar og tar på seg vervene.

Sammen med Mikkelsen og administrator i idrettslaget, Monica Stølhaug, så vil også Grønli være en medspiller for de nyvalgte lederne.

Skuffet

Anders Reitan sier han er skuffet over å se hvor lite interesse foreldre har vist i denne prosessen. Han har selv vært medlem i Ålen il stort sett hele livet og er i dag aktiv innen løping og langrenn.

– Det er veldig skuffende å se hvor lite foreldre som er villig til å ta på seg en slik oppgave. Spesielt når det er ungene som er med og hvor viktig idretten er for de unge, sier Reitan.

Hør intervju her - først avtroppende leder Frank Mikkelsen som bekrefter at risikoen for at idrettslaget kunne blitt lagt ned, var svært så reell.

Fra venstre: Avtroppende nestleder Olav Grønli, ny leder Anders Reitan, ny nestleder Iver Ryen Hov og avtroppende leder Frank Mikkelsen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...