Nea Radio

Ulykkesårsaken fortsatt uviss

58-åring fra Trondheim omkom mandag ettermiddag

Uviss årsak: Det er foreløpig ukjent hva som var årsaken til trafikkulykken i på E6 i Malvik mandag ettermiddag. Foto: Bjørn Steinar Gundersen/NRK

Det var en 58 år gammel mann fra Trondheim som omkom i trafikkulykken sør for Hell-tunellen i Malvik mandag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Politiet vet fortsatt ikke årsaken til dødsulykken sør for Hell-Tunellen på E6 i Malvik mandag ettermiddag, det melder Bladet. Det var en 58 år gammel mann fra Trondheim som omkom. Etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor opplyser at mannen kjørte i sørgående retning da han skjenet over i motsatt kjørefelt.

– Spor på veien viser at bilen skjenet tilbake igjen før den fikk kontra, havnet i bergveggen og ble liggende på taket, forteller Sparby til avisa. Sparby utelukker ikke at 58-åringen kan ha fått et illebefinnende, men håper at vitneavhør, kjøremønster og obduksjonsrapporten, sammen med ytterligere undersøkelser av bilen, vil gi klart svar på hva som har skjedd.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...