Nea Radio

Tydalsseier i jubileums-cupen

Årets vinnerlag - Tydal! Foto: Synne Dyrhaug

Væktarstua Cup ble i år som i fjor vunnet av arrangør klubben Tydal, men det ble en mye mer spennende finale enn fjorårets. Selbu Ballklubb vant kvinneklassen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.07.2018 kl 17:08

Selbu vant årets dame finale. Foto: Synne Dyrhaug


For det var de to samme lagene som møttes i år som barket sammen i fjorårets finale, men fra å tape 8-0 til at det i år ble 4-4 og Tydal gikk seirende ut på straffespark, har det skjedd noe. Det ryktes at spillende trener Erik Aune har jobbet hardt i kulissene Elvran og omegn for å få med seg mange gode spillere opp til Stugudalen i helga. Det var Elvran som kom best igang i årets finale, de startet showet, men lagene fulgte hverandre som skygger og skoret jevnt og trutt med mål. Da det var igjen tre minutter på klokka styrte Ove Brynhildsvold inn et frispark og det gjorde at lagene var like langt. Da dommeren blåste av kampen sto det 4-4 og det var duket for straffespark. Her bommet Elvran to ganger og det var nok til at Tydal tok pokalen hjem også i år.

Selbu-seier for damene

I dame klassen var det Selbu som gikk seirende ut og fikk ett napp i pokalen. De slo Tydal 1-3 og kunne derfor slippe jubelen løs. I årets dameturnering var det tre påmeldte lag som kjempet om seieren. Røros, Selbu og Tydal var årets lag, bra kjemping av damene selv om det hadde vært litt morsommere med ett lag til også i denne klassen.

I bronsefinalen slo Tydal 2, Vikvarvet 2-0.

I anledning 50 årsjubileumet til Væktarstua cupen hadde jubileums komiteen både middag sammen med tidligere "legender" og laget ett jubileums hefte med gamle artikler fra cupens historie. Geir Petter Aune fra jubileumskomiteen fortalte litt om historien og takket alle som hadde vært med å bidratt i 50 år. Han fikk også et intervju med Vikvarvet trener Jarle Overvik som både hadde gamle historier og hadde med gaver.

Selbu vant årets dame finale. Foto: Synne Dyrhaug

Jarle Overvik gratulerte med jubileumet på vegne av Vikvarvet. Foto: Synne Dyrhaug

Årets toppskorer og årets spiller. Even Holltrø og Markus Balstad Husby Foto: Synne Dyrhaug

Årets høydepunkt for de små, knøttekamp. Foto: Synne Dyrhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...