Nea Radio

Tydalsfestivalen fornyer den grafiske profilen

Stemningsbilde fra Tydalsfestivalen 2018. Foto: Tydalsfestivalen

- Festivalpublikummet vil merke at vi har laget en ny grafisk profil, men også oppleve nyheter på festivalarenaen. Musikalsk vil programmet være i samme form som tidligere, bredt, folkelig og litt for alle, sier styreleder Toralf Øverås.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2019 kl 19:19

19. – 20. juli fyller Tydalsfestivalen bygda med musikk, folk og liv for 13. gang. Mange står på for å skape en festival full av trivsel og gode musikkopplevelser. I år er det tatt grep for å fornye festivalprofilen for framtida.

- Festivalpublikummet vil merke at vi har laget en ny grafisk profil, men også oppleve nyheter på festivalarenaen. Musikalsk vil programmet være i samme form som tidligere, bredt, folkelig og litt for alle, sier styreleder Toralf Øverås.

Familievennlig og folkelig

Tydalsfestivalen har siden 2007 etablert seg som en familievennlig og folkelig festival. Kortreist mat har også de senere årene vært en viktig del av vår profil. Billettsalget har sakte, men sikkert økt for hvert år, sett bort fra fjoråret, da vi registrerte en liten nedgang i både besøkende og inntekter. Å drive festival har mange utfordringer. En av dem er å ha en tydelig profil.

Sterkere konkurranse

Konkurransen i festivalmarkedet blir stadig sterkere. - Vi kjemper hele tida om folks tid og oppmerksomhet. Hvert år blir det dyrere å drive festival, og vi er derfor avhengig av å øke inntekter – enten gjennom økt besøk, eller ved å få de besøkende til å legge igjen mer penger på selve festivalen. Vi tror at å nå ut til nye potensielle festivaldeltakere også utenfor dalføret, er en meget viktig faktor for at festivalen skal bestå, sier Øverås.

Ny profil

Profilarbeidet ble sparket i gang fra styrehold i Tydalsfestivalen og er støttet av Regionalt næringsfond. Prosjektet kom i gang etter jul med en workshop for årets hovedkomite, og arbeidet ble ferdigstilt denne uka. - I prosessen har vi hatt bistand av to byråer, begge med god erfaring i strategiarbeid og visuell design for festivalbransjen. Det er vanlig at profiler fornyes, spesielt i festivalbransjen, sier styrelederen.

- I ny grafisk profil benyttes farger som symboliserer natur og elementer vi alle kjenner fra festivallivet. I tillegg er stemning, miljø og trivsel viktig – vi er en festival for alle. Både teoretisk, visuelt og markedsmessig er profilen helt i tråd med føringene som ble lagt. At folk engasjerer seg er kjempebra, og det er helt naturlig at det er ulike meninger om veivalgene festivalledelsen velger.
Vi inviterer folk videre til å engasjere seg gjennom å stille opp i hovedkomiteen, eller bidra på andre måter. Jobben som komiteen gjør er helt nødvendig for at vi år etter år skal kunne gjennomføre Tydalsfestivalen, sier Toralf Øverås.

Tydalsfestivalens hovedmål er å gi tilbake til lag og organisasjoner. I fjor satte festivalen av over 300 000 kr på tiltak og grasrotandeler til våre frivillige, dette til lag og organisasjoner de frivillige selv ønsker å støtte.

Ny grafisk profil for festivalen. Foto: Tydalsfestivalen

Foto: Tydalsfestivalen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...