Tydalsfestival´n søker flere frivillige

Tydalsfestivalen Foto: Andreas Reitan

Det er fortsatt mulighet for å melde seg som frivillig på Tydalsfestival´n 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er fortsatt mulighet for å melde seg som frivillig på Tydalsfestival´n 2018. - Vi ønsker at de som kunne tenke seg å stille som frivillig og ta en vakt på festivalen melder seg så raskt som mulig. Det finnes ledige vakter under områdene servering, billettsalg, arena og vakt sier festivalleder Borgar Kulseth Kirkvold.

- Som frivillig får man gratis inngang på festivalen hele helga, gi sin grasrotandel til valgfritt lag eller organisasjon i Tydal (en grasrotandel per vakt man tar), enkel mat og drikke under vakten og ikke minst muligheten til å bli kjent med mange nye flotte folk som er med på å gjøre Tydalsfestival´n til den trivelige festivalen den er, sier Kulseth Kirkvold.

Ønsker du å stille, send en e-post med navn og om du er over/under 18år til borgar@tydalsfestivaln.no eller ved å bruke kontaktskjema på www.tydalsfestivaln.no.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Så sær på Hyttvang

Så sær på Hyttvang

Siste frist for å se UL Samtidas nye revy er f.k. helg.

Korkamp og bykamp

Korkamp og bykamp

Det blir bykamp mellom Bergen, Hamar, Oslo og Trondheim når fire kor skal kjempe om å representere Norge i Eurovision Choir 2019.

Anbefaler en prisvinnende bok

Anbefaler en prisvinnende bok

Bibliotekar Hanna Malene Lindberg har med seg «Ensomheten i Lydia Ernemans liv» i ukas bokmagasin.

Fjeld og Kvarts til Røros

Fjeld og Kvarts til Røros

Jonas Fjeld og Kvarts er klare for Røros Folk Festival.

Fikk beskjed om å lage serien for en måned siden

Fikk beskjed om å lage serien for en måned siden

Foreløpig er mye hemmelig om serien som spilles inn på Røros i disse dager. Vi har snakket med produsenten om det han kan fortelle.

Elden og Håkon Gullvåg feirer sammen

Elden og Håkon Gullvåg feirer sammen

Elden feirer 25 år og billedkunstner Håkon Gullvåg fyller 60 år i 2019. Det skal markeres på Røros.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...