Nea Radio

Tydal tapte i serieåpninga

TAPTE SEIEÅPNINGA: Tydals-kaptein Andreas Lundereng Skjefte og trener Olav Harry Østby. Foto: Synne Dyrhaug

4.div: KIL/Hemne – Tydal 3-0 (1-0)

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

4.div: KIL/Hemne – Tydal 3-0 (1-0)

Tydals lag: S.Fremo, V.Græsli, E.Græsli, E.Moslet, G.Kirkvold, T.O.Aas, A.L.Skjefte, T.Aune, S.D.Østby, E.Haarstad.

Innbyttere brukt: R.V.D.Reep, B.Kirkvold

Tydal gikk poengløse av banen etter serieåpninga borte i Hemne på lørdag. Hjemmelaget havnet på en sterk andreplass etter Melhus i fjor, og er et godt lag.

- Sjansestatistikken viste 9-5 i favør KIL/Hemne, så seieren må sies å være fortjent, innrømmer tydalstrener Olav Harry Østby.

Før pause hadde begge lagene sine gode perioder med tilhørende sjanser. Spillemessig jevn omgang, der ei flott heading sørget for hjemmeledelse til pause.

2.omg startet omtrent som første, før Tydal fikk sin beste periode i omgangen. Gode muligheter for Gaute, Simen og Robin ga dessverre ikke uttelling, og da 2-0 kom etter en times spill, virket det hele avgjort.

3-0 kom tre minutter på overtid. Tross tap, det var en god del positive elementer å ta med seg videre. Vi skaper 5 store sjanser på bortebane mot et godt lag, men det må trenes avslutninger, for at poengene skal rulle inn.

Midtstopper E.Græsli var i godt gammelt slag, og regjerte i bakre rekker. Ellers flotte kombinasjoner også offensivt, men hjemmeseieren må sies å være fortjent, sier trener Østby.

Neste match for Tydal er borte mot Strindheim 28. april.

Kvik 2 - 2 Nardo 2 ›
15.04.2018 14:00
Orkla 2 3 - 7 Strindheim TF ›
15.04.2018 14:00
NTNUI 0 - 2 Røros ›
14.04.2018 16:30
Støren 1 - 3 Hitra ›
14.04.2018 16:00
KIL/Hemne 3 - 0 Tydal ›
14.04.2018 16:00
Meldal 3 - 1 Charlottenlund ›
12.04.2018 19:30
(kilde: Fotball.no)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...