Nea Radio

Nea Radio

Tydal med sjansebonansa, mens Røros var effektive

Effektive Røros drog hjem med tre poeng. Foto: Ola Bjerken

Publikum fikk valuta for pengene, Tydal bydde opp til fotballsamba, men et effektivt Røros satte en sterk bortestopper, til tross for Tydals mange sjanser.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var på ny duket for et lokaloppgjør mellom Tydal - Røros, det har vært mange spennende kamper oppigjennom årene og denne var ingen unntak.

De første 10 minuttene var meget jevnspilt, begge lag kom seg opp til 16-meteren men ikke noe mer skjedde med det første. Etter 21 minutter får gjestene fra Røros første sjanse med et skudd som suser like utenfor mål. Så skulle det ikke gå lenge før Tydal gikk opp i ledelsen 1-0 ved Gaute Kirkvold.

I førsteomgangens siste spillerminutt får Tydal en stor mulighet til å gå opp i en 2-0 ledelse, men Andreas L. Skjefte headet i stolpen.

I andreomgang varter Tydal opp med tre solide sjanser på under 5 minutter, de inneholdt blant annet ei heading i tverrliggeren. 10 minutter ut i omgangen etter et massivt Tydals press, finner i midlertidig Røros sin anledning til å redusere ved Georg Rugelbak, og lagene er like langt igjen.

Et stykke ut i andreomgangen får Tydal et frispark, venstreback Even Græsli slår et bra frispark inn i 16-meteren, som til slutt havner hos Joakim Storrønning som får skutt, men et oppofrende Røros-forsvar får reddet på strek.
Etter 27 minutter er det gjestenes tur igjen. Etter at en feilpasning fra hjemmelaget snappes opp, ser ikke Røros seg tilbake og går like gjerne opp i en 1-2 ledelse ved Gunnar Vade Sødal.

Kampen går inn i en litt roligere periode, selv om begge lag har noen halvsjanser. 5 minutter før slutt setter gjestene fra andre siden av fjellet spikeren i kista, da de legger på til 1-3 ved Lars Erik Sandbakken.

Tydal presser i sluttminuttene, men får det ikke til å stemme.

Med det resultatet klatrer Røros forbi Tydal på tabellen med henholdsvis 13 og 10 poeng.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...