Nea Radio

Korona:

Tydal kommune informerer

Tydal sykehjem Foto: Andreas Reitan

Tydal kommune vil følge situasjonen nøye gjennom helga og fremover. Vi gjør det vi kan for å ivareta og beskytte våre innbyggere. Vår oppfordring er å følge nasjonale og lokale anbefalinger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2020 kl 13:35

Jordmortjenesten i Selbu og Tydal informerer:

Det mulighet for å ringe jordmor hver dag fra mandag til fredag, mellom kl. 08.00-16.00 på mobil 488 67 248.

Jordmor vil ringe tilbake etter hvert som hun har anledning

Stengt tannklinikk

Tannklinikken har stengt på ubestemt tid.
Akutte behandlinger vil bli gitt.

Omfattende tiltak for å bekjempe koronaviruset

Alle landets barnehager, skoler og universiteter stenges. Stengingen av utdanningsinstitusjoner gjelder fra klokka 18 torsdag
Omsorgstilbud til de med samfunnskritisk funksjon
Sykedager med barn kommer til å bli utvidet i regelverket
Forbud mot/stenging av kulturarrangementer, idrettsarrangementer or organisert idrettsaktivitet
Forbud mot/stenging av alle virksomheter i serveringsbransjen med unntak av serveringssteder der det foregår servering av mat, det vil si kantiner og spisesteder som kan legge til rette for at besøkende kan holde minst 1 meters avstand
Servering av mat skal ikke skje som buffet. Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv.
Alle som kommer fra reiser utenom Norden, skal i karantene, uavhengig om de har symptomer eller ikke. Tilbakevirkende kraft regnet fra 27. februar.
Forbud mot utenlandsreiser for helsepersonell som jobber med pasientbehandling
Detaljvarehandel vil holde åpent. Det er ingen grunn til å hamstre mat. Dagligvarebutikkene vil holde åpent.
Kollektivtransporttilbudet opprettholdes. Grunnen til dette er at folk med kritiske samfunnsfunksjoner skal komme seg til og fra jobb og kunne holde avstand til hverandre.
Myndighetene anmoder om å ikke besøke personer i institusjoner med sårbare grupper (eldre, psykiatri, fengsel etc)
Det innføres restriksjoner for besøkende til alle landets helseinstitusjoner og innføring av adgangskontroll for å ivareta smittevern for pasienter i landets helseinstitusjoner. Personer som har risiko for å være smittet skal avvises fra alle landets helseinstitusjoner. Helsedirektoratet vil gi råd til helsetjenesten om dette.

Informasjon til alle hytteeiere i Tydal

Med både anbefalinger om å holde seg hjemme fra jobb, hjemmekontor og folk som er satt i karantene, forventer vi at mange tenker å dra til hytta si i Tydal framover.

Helsetjenesten i Tydal er belastet og vi ønsker ikke at de som er i karantene, er syk eller har en uavklart situasjon kommer til kommunen. Dette som smitteforebyggende tiltak.

For de som er coronafrisk og kommer til Tydal, forventes det at dere forholder dere til lokale og nasjonale anbefalinger som gjelder til enhver tid.

Ta nødvendige forholdsregler, ta deg en skitur og kos deg på hytta.

Følg www.tydal.kommune.no for oppdatert informasjon.

Dørene ved helsesenteret er stengt

Dørene er stengt for å unngå/begrense smittespredning av korona/Covid-19.
Alle som ønsker kontakt med ansatte ved helsesenteret må ringe.

Besøksforbud ved Tydal sykehjem

Det er innført besøksforbud ved Tydal sykehjem

Stengte utleiebygg

Tydal kommune har stengt alle utleiebygg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...