TrulsLIVE til Kiel

TRULS LIVE spiller i puben ombord i MS Color Fantasy 1. og 2. november. Foto: Privat

TrulsLIVE kan du du oppleve på Nea Radio cruise til Kiel.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

“TrulsLIVE” som han kaller seg, eller Truls Johnsen, er en av Trøndelags mest brukte trubadurer og kunne nok levd av musikken. I stedet selger han klær på Cirkus Shopping og spiller gitar og synger på fritida.

TrulsLIVE kan du høre torsdag 1. og fredag 2. november på MS Color Fantasy under Nea Radios cruise til Kiel.

Truls Johnsen kommer fra Kirkenes og har opptrådt siden han var liten gutt. Teaterskole og gitar. Gutten hadde utvilsomt talent.

Han ser egentlig litt beskjeden ut, tobarnsfaren, men ser deg ærlig rett inn i øynene og smiler. Du kommer garantert til å like butikksjefen i herrebutikken Park på Sirkus Shopping i Trondheim.

En kollega av Truls beskriver ham slik:

Det finnes trubadurer og det finnes TrulsLIVE. Med en unorsk tilnærming til publikumsflørt og allsang, er Truls LIVE det nærmeste du kommer en garantist for god stemning. Med et annerledes utvalg av gode låter og en scenepersona mye større enn scenen han står på, trekker han raskt publikum inn i sin verden av musikalsk samhold og evner å sjarmere selv det mest kresne publikum med sin enorme energi. Skaptrønderen fra Kirkenes har med seg sin treffende nordnorske, men samtidig lune humor, i sin dialog med publikum. Lett omskriving av kjente tekster fra fjern og nær bidrar ofte til latter og store glis, og til forskjell fra andre trubadurer, kan man aldri være sikker på hvor hans neste steg mot festkveldens tinder tar dere sammen. Det være seg fest på lokalet, en tur på puben, firmafesten eller på cruise med Nea Radio - TrulsLIVE sikrer festen alle snakker om.

Mayday før Drøbak

Noen husker kanskje den kjekke mannen i kapteinsuniform fra fjorårets cruise? Han tjenestegjorde riktignok i kystvakta i marinen, men uniformsjakka kommer ikke derfra, presiserer Truls. Uansett - det var Truls. Han tok til og med over trubadurspillinga ei økt.

- Jeg følger nøye med publikum og bygger opp repertoaret etter hva folk vil høre. Men nå har jeg jo allerede sagt på sosial medier at vi kommer til å legge ut et Mayday før Drøbak, ler Truls. - Og så vet jeg om mange trivelige folk som skal bli med på turen, så dette gleder jeg meg veldig til, sier Truls Johnsen, alias TrulsLIVE.

Vi gleder oss til å møte TrulsLIVE i puben på MS Color festival torsdag 1. og fredag 2. november.

Moose, Knuckles, Han Kjøbenhavn, Matinique, Lesdeux, Lee, Whyred, Elvine, Neuw. Truls har det meste i butikken sin. Gjett om han greide å selge reporteren ny bukse??
Kosta "flesk", men var visst veeldig bra.

Det får dere se ombord!

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Ny radio på DAB-nettet

Ny radio på DAB-nettet

Den kristne radiokanalen pTro har startet sendinger på DAB-nettet i Trøndelag.

Påskeåpent hos Selbu Folkebibliotek

Påskeåpent hos Selbu Folkebibliotek

Biblotekar Oddbjørg Øiberg kommer med tips til lesestoff i påska.

Henrik videre i The Voice

Henrik videre i The Voice

Henrik Fuglem er nok en gang videre i The Voice.

Fortellinger fra fjerne land

Fortellinger fra fjerne land

Palmesøndag arrangerer Røros Fortellerscene sin andre fortellerkveld. Denne gangen er det Harald Hauge som skal fortelle og også bidra musikalsk.

Anbefaler «Kobrahjerte»

Anbefaler «Kobrahjerte»

Bibliotekar Hanna Malene Lindberg anbefaler en bok av den norske forfatteren Toril Brekke i denne ukas bokmagasin.

Snøscooterveteraner samles i Selbu

Snøscooterveteraner samles i Selbu

Selbu Veteranklubb arrangerer veterantreff for snøscootere i helga.

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Ber turfolk samle jervskit

Ber turfolk samle jervskit

Tradisjonen tro oppfordrer Rovdata folk på tur til å samle inn jerveskit i påska. Prøver kan plukkes opp i plastposer og leveres til Statens naturoppsyn (SNO) i området ditt.

Har du tips til saken? Send tips! 72 41 44 00

OPPDATERT: Snøscooterfører skadet i Midtre-Gauldal

Nødetatene på plass.

Pass opp for tyver i påskeferien

Pass opp for tyver i påskeferien

Ferietid er høytid for innbruddstyver. Hvert eneste år øker antall innbrudd i ferietiden, og påska er intet unntak. Det viktigste du kan gjøre er å sikre hjemmet ditt før du reiser, ellers gir du tyvene lett spill.

Dropper kildesortering i påska

Dropper kildesortering i påska

Annenhver nordmann reiser bort i påskeferien. Grønt Punkt Norge er bekymret for at det kan føre til en nedgang i kildesortering, fordi mange glemmer å ta med seg de gode sorteringsvanene på ferie.

To skader i påskefjellet

To skader i påskefjellet

Sør-Trøndelag Røde Kors melder om to skader i påskefjellet onsdag, begge ute i terreng, ingen i alpinanlegg. Hjelpekorpsene i Meldal og Melhus rykket ut på hvert sitt oppdrag.

Sikrer internett til distriktene

Sikrer internett til distriktene

I forbindelse med bygging av nye kraftledninger forsterker Statnett også fibernettet. Det kommer distriktskommuner i hele Norge til gode.

Siste nytt med #MusikkVis flere

Ingeborg og Sigrid klare for Røros Folk Festival

Ingeborg og Sigrid klare for Røros Folk Festival

Røros Folk Festival slipper nå to "Up and coming" felespillere foran årets festival: Ingeborg Ulberg Sommer fra Røros og Sigrid Stubsveen fra Engerdal.

Fjeld og Kvarts til Røros

Fjeld og Kvarts til Røros

Jonas Fjeld og Kvarts er klare for Røros Folk Festival.

Dalakopa fikk Gofot-prisen

Dalakopa fikk Gofot-prisen

Ingen over, ingen ved siden: Dalakopa fikk Gofotprisen 2019.

Siste nytt med #KulturVis flere

Henrik videre i The Voice

Henrik videre i The Voice

Henrik Fuglem er nok en gang videre i The Voice.

Direktesendt med Langli's

Direktesendt med Langli's

Neste onsdag kan du møte Langli's på Café Langseth i Selbu. Da blir det direktesendt plateslipp med Langli's og Sigmund Sæther.

Ker ska vi rese hen no?

Ker ska vi rese hen no?

Ålen Musikkorps klar med vårkonsert i Påskelabyrintens ånd.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...