Nea Radio

Stjørdal:

Trude Skjelvan Wikdahl blir ny kommunalsjef velferd

Ny kommunalsjef: Trude Skjelvan Wikdahl blir ny kommunalsjef velferd i Stjørdal. Foto: Privat

Skjelvan Wikdahl tiltrer i stillingen 1. juli 2021 og får ansvar for om lag 1200 ansatte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Jeg er glad for å kunne opplyse om at Trude Skjelvan Wikdahl (47) er tilsatt som kommunalsjef Velferd etter konkurranse med flere godt kvalifiserte kandidater, sier kommunedirektør Tor Jakob Reitan.

– Trude vil tilføre oss mye med sin faglige styrke og offensive men inkluderende lederstil.

Trude S. Wikdahl er utdannet sykepleier med en mastergrad i administrasjon og ledelse. I tillegg har hun utdannelse i helserett samt på masternivå innen digitalisering og ledelse ved BI. Hun er nå KS sin representant i prosjektgruppen for nytt topplederprogram. Trude tiltrer i stillingen 1. juli 2021 og får ansvar for om lag 1200 ansatte og et budsjett på ca 1,2 mrd kr innenfor det som er dagens oppvekst- og omsorgsetater. Hun jobber i dag på femte året som kommunalsjef for Helse og velferd i Melhus kommune.

Gjennom mange år som leder på flere nivå kjenner hun godt til både oppvekst og omsorgsområdene i kommunal sektor. Som en del av rådmannens ledergruppe har hun vist seg resultatorientert med gjennomføringskraft bl a i arbeidet med større omstillingsprosesser for å yte bedre og samordnede tjenester. Trude har lang og bred ledererfaring med økonomi- og personalansvar bla a som enhetsleder, rådgiver i Rådmannens stab og kontorsjef hos Statsforvalteren. Trude er 47 år, bor på Heimdal, er gift og har to snart voksne barn.

– Jeg gleder meg til å starte i en spennende og fremtidsrettet kommune som jeg oppfatter at Stjørdal er. Vi står foran økte krav til samhandling og digitalisering innen oppvekst og omsorg i årene fremover, og jeg ser frem til å bidra til videreutvikling av samarbeidet i Værnesregionen. Oppvekstreformen og tidlig innsats er også områder jeg vil bidra til å fylle med konkret innhold, og dette gleder jeg meg til. Bygging og etablering av Fosslia omsorgssenter er også noe jeg ser frem til å ta del i etter hvert, sier Trude.

Reitan opplyser om at den nye organiseringen, som skal styrke kjernevirksomheten og som blant annet innebærer en reduksjon fra sju til fire i kommunedirektørens ledergruppe, skal gjelde fra 1.6.2021.

De kommunalsjefene som allerede er tilsatt er Bente Næverdal (Samfunnsområdet), Roar Størseth (Økonomi- og finansavdelingen), og Tore Rømo (Organisasjon- og strategiavdelingen).

– Med Trude på plass ligger alt til rette for å bygge et godt strategisk lederteam som samlet sitter på god og komplementær kompetanse – klar for å ta kommunen inn i fremtiden sammen med de folkevalgte og våre brukere, sier Tor Jakob Reitan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...