Annonse
Nea Radio

Trubadur og gledesspreder Geir Nordvik underholder ved Selbu sykehjem Foto: Inga Petrine Grøtte

Geir Nordvik:

Trubadur og gledesspreder

Musiker Geir Nordvik fylte nettopp 70 år, men det kan en ikke merke når den spreke trubaduren gir intimkonsert ved Selbu sykehjem. Her går det i norske, svenske og noen få engelske låter; til stor glede for publikum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2021 kl 08:33

Gledesspreder

Sangkarrieren starta da han som tolvåring sang «Å eg veit meg et land» på en juletrefest i Vikvarvet. Flere skrek og han trodde en stund at han hadde gjort noe galt. Sannheten var nok at voksne ble beveget av denne guttestemmen. Siden det har han rørt mange; både på ulike innendørs-arrangement og som gatemusikant både i Trondheim, Stjørdal og Røros, for å nevne noen av stedene.

Studioproduksjon

Annonse

De siste ti årene har han oversatt flere sanger fra engelsk og svensk, og det har også resultert i to Cdér og en EP. Repertoaret spenner vidt; han er altetende og komponerer og skriver selv også.

Er du Norges eldste gatesanger?

Han humrer - Det er vel noen som mene det. Æ har vel ikke så mange konkurrenter i Trøndelag. Countrysanger Willie Nelson holder jo på enda i en alder av i 87 år; så æ får prøve å heng´på, avslutter en smilende Nordvik

Trubadur Geir Nordvik
Her kan du høre intervjuet med trubadur Geir Nordvik:

I går underholdt han igjen ved utescenen ved Selbu sykehjem - og leder ved frivillgsentralen, Karin Galaaen, koordinerte det hele og var glad for at vi nå kan åpne samfunnet mer for kulturelle arrangement.

Trubadur Geir Nordvik
Her kan du høre intervjuet med Karin Galaaen, leder i Frivilligsentralen:

Leder ved frivilligsentralen, Karin Galaaen, ledet an i bursdagssangen til 70-åringen! Foto: Inga Petrine Grøtte