Nea Radio

Trubadur og gledesspreder Geir Nordvik underholder ved Selbu sykehjem Foto: Inga Petrine Grøtte

Geir Nordvik:

Trubadur og gledesspreder

Musiker Geir Nordvik fylte nettopp 70 år, men det kan en ikke merke når den spreke trubaduren gir intimkonsert ved Selbu sykehjem. Her går det i norske, svenske og noen få engelske låter; til stor glede for publikum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2021 kl 08:33

Gledesspreder

Sangkarrieren starta da han som tolvåring sang «Å eg veit meg et land» på en juletrefest i Vikvarvet. Flere skrek og han trodde en stund at han hadde gjort noe galt. Sannheten var nok at voksne ble beveget av denne guttestemmen. Siden det har han rørt mange; både på ulike innendørs-arrangement og som gatemusikant både i Trondheim, Stjørdal og Røros, for å nevne noen av stedene.

Studioproduksjon

De siste ti årene har han oversatt flere sanger fra engelsk og svensk, og det har også resultert i to Cdér og en EP. Repertoaret spenner vidt; han er altetende og komponerer og skriver selv også.

Er du Norges eldste gatesanger?

Han humrer - Det er vel noen som mene det. Æ har vel ikke så mange konkurrenter i Trøndelag. Countrysanger Willie Nelson holder jo på enda i en alder av i 87 år; så æ får prøve å heng´på, avslutter en smilende Nordvik

Her kan du høre intervjuet med trubadur Geir Nordvik:

I går underholdt han igjen ved utescenen ved Selbu sykehjem - og leder ved frivillgsentralen, Karin Galaaen, koordinerte det hele og var glad for at vi nå kan åpne samfunnet mer for kulturelle arrangement.

Her kan du høre intervjuet med Karin Galaaen, leder i Frivilligsentralen:

Leder ved frivilligsentralen, Karin Galaaen, ledet an i bursdagssangen til 70-åringen! Foto: Inga Petrine Grøtte

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...