Annonse
Nea Radio

Leteaksjonen i Ålen:

Tror den savnede er i fjellet

Redningshelikopter deltar i søket etter savnet mann i 50-årene i Ålen. Foto: Per Magne Moan

Politiet har ingen nye funn etter mannen i 50-åra som har vært savna i Ålen siden tirsdag. Ifølge politiet hadde han med seg turutstyr og klær til å oppholde seg i fjellet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Søket etter den savnede 50-åringen i Ålen har pågått for full styrke fredag, men uten nye funn.

Hadde med seg turutstyr

- Etterforskning av blant annet elektroniske spor har gjort at det mest aktuelle søkeområdet er vest for Ålen sentrum. Fortsatt er siste sikre observasjon gjort tirsdag morgen da han dro på jobb, skriver Politiet i Trøndelag i en pressemelding.

I tillegg til politiet, har blant annet brannvesenet, Røde Kors, Norsk folkehjelp, Sivilforsvaret, Hovedredningssentralen og lokale frivillige stilt opp for å søke etter den savnede mannen. Politiet vil ikke fortsette letinga etter den savna mannen i Ålen i helga.

Etterforskningen viser at den savnede sannsynligvis har tatt med seg turutstyr og klær til å oppholde seg ute over tid. Politiet er kjent med at dette er en fjellvant person.

- Vi holder flere muligheter åpne, og utelukker ikke at den savnede er borte frivillig. Etter en vurdering vil ikke politiet søke aktivt etter den savnede gjennom helgen. Pårørende er informert om dette og det vil bli tatt en ny vurdering på mandag, sier etterforskningsleder Anders Malm i Trøndelag politidistrikt.

Trøndelag politidistrikt ønsker fortsatt tips i saken. Utover dette har ikke politiet flere opplysninger å gå ut med på nåværende tidspunkt.

Nøkkelord