ANNONSE
Annonse
Nea Radio

200 kvadratmeter stort showroom:

Trondseth inviterer til nyåpning

En stolt Stein Trondseth og hans stab på 10 skal torsdag endelig åpne det nye showrommet. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

I lang tid har Stein Trondseth og hans stab på 10 ansatte jobbet med det nye showrommet i Selbu sentrum "nord", kommunens tredje sentrum i følge han selv. Nå er de endelig klare for å vise showrommet fram for publikum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Vi skal åpne et nytt showrom for baderom og innredning torsdag klokka 10, sier Stein Trondseth som lover at alle smaker skal tilfredsstilles i den nye utstillingen.

En katalog holder ikke lenger

I følge baderomseksperten holder det ikke lenger å vise folk varene fra en katalog. Kundene vil i følge han se det de skal kjøpe og på den måten bli inspirert. - Det er viktig for kundene å kunne ta i ting, sier han.

En drøm de har hatt lenge

De har drømt lenge om å få til et slikt showroom og har jobbet med å bygge opp dette siden april, og det har betydd mye jobb for å få det hele klart, blandt annet full oppussing av hele utstillingslokalet.

Selbu sentrum "nord"

Selbu har i følge Trondseth nå fått et nytt sentrum, "Selbu sentrum nord" og han mener det ser bra ut for bygda nå framover og trekker fram flere ting.

- Det ser brukbart ut for Selbu sentrum nå, nye butikker og nye arbeidsplasser er noe som er svært positivt for bygda, sier Trondseth.

Les mer under bildet

Trondseth Rør og Møbel AS sitt nye showroom viser fram et rikholdig utvalg av moderne baderomsinteriør. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Kundene kommer langveisfra

Kundene kommer fra Selbu men forretningen har mange hyttefolk både i Selbu og Tydal som kunder. - Vi har også en stor økning blant privatpersoner fra både Stjørdal og Malvik det siste året, senest i går kom det innom noen fra Stjørdal som handla både spyletoalett og full pakke, sier Trondseth.

Torsdag klokka 10 inviterer han altså alle til å komme for å se deres nye showroom. - Alle får kaffe og bløtkake og en god baderomsprat, lover Trondseth.

Hør mer i Nea Radio!

Nøkkelord

ANNONSE