ANNONSE
Annonse
Nea Radio

BAdesKen i Stjørdal:

– Trønderske aviser skriver mye rart

Trønderske aviser skriver mye rart sier Ken André Ottesen bedre kjent som BAdesKen. Foto: Arild Berg.

Ken André Ottesen, bedre kjent som BAdesKen, hadde sin siste forestilling i Trøndelag i denne omgang på Søndre Kulturhjørne i går kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Trønderske (nett)aviser skriver mye rart. Alt fra at det ikke skjer noen verdens ting på Fosen til at DDE er med på koronatest, sa Ottesen under showet til mye latter fra salen.

Vi fikk også en vennlig påminnelse på Trønder-Avisas sak om at å gifte seg er litt som å gå på restaurant. Du angrer deg når du ser hva de andre fikk.

Tidligere har Ottesen hatt opptredener på rundt 20 minutter, og selv om han føler responsen er god så har han enda ikke vendt seg til å være alene med et show som varer i over en time.

Historien bak

Selve Instagram-kontoen er viden kjent, noe Ottersen også forklarte da han besøkte Nea Radio under Marsimartnan , men her fikk vi også høre historien bak interessen for lokalaviser.

– I mine yngre dager reiste jeg rundt i Latin-Amerika, og for å bli kjent med lokalbefolkningen startet jeg med å besøke den lokale puben for så å lese lokalavisene. Etter hvert fikk jeg også spørsmål om hva som stod i de norske lokalavisene, og jo flere lokalaviser jeg leste, desto mer begeistret ble jeg for dem, forteller Ottesen.

Mye tid

Han bekreftet at materialet plukkes ut for hvert enkelt show. Med et arkiv bestående av et femsifret antall artikler å velge mellom går det derfor med mye tid på å planlegge og forberede hvert enkelt show.

Det ligger foreløpig an til en rolig sommer, men til høsten har det allerede kommet mange oppdrag og det ligger an til en aldri så liten turné.

Ottesen kunne også helt avslutningsvis bekrefte at dersom han forlenger permisjonen sin fra VG, så blir det ikke for å satse på finsk bildekunst men å fortsette med slike show som det han nå har holdt.

Nøkkelord

ANNONSE