ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Flyplass stengt:

Trøndere værfaste på Gran Canaria

Dårlig sikt: Dette bilde er tatt på Gran Canaria, og viser at sand og vind fører til dårlig sikt. Foto: Hroar Wold Nordhaug

Hovedflyplassen på Gran Canaria måtte stenge lørdag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.02.2020 kl 11:53

ANNONSE
Annonse

- Vi har ikke motatt informasjon fra Norwegian utover det den lokale representanten har sagt, sier Hroar Wold Nordhaug som sammen med sitt reisefølge på ni personer skulle tatt fly fra Gran Canaria til Værnes i ettermiddag. Planlagt ankomst på Stjørdal var like før midnatt, slik ble det altså ikke. Det meldes fra Norwegian sin side om at flyet til Værnes skulle ha 185 passasjerer om bord, disse er nå "sandfaste" på øya.

Stengt til midnatt

På grunn av kraftig vind, som fører til fykende sand har ledelsen ved flyplassen på Gran Canaria besluttet å stenge flyplassen inntil videre.

- Heldigvis har vi fått feriert og kost oss her på Gran Canaria i vinterferien, så vi holder humøret oppe. Det blir bare et litt lengre opphold enn planlagt, sier Nordhaug.

Flyplasen ble åpnet søndag morgen, og det jobbes med å børste sand av flyene, forteller Nordhaug. Ellers har de fått lite informasjon fra sitt flyselskap, Norwegian og venter fortsatt.

Nøkkelord

ANNONSE