Nea Radio

Tydalinger til EM og VM i snowcross

Arkivfoto Foto: Roger Strandberg

10 norske utøvere er tatt ut til EM, VM og World Cup i snowcross som går av stabelen i Rovaniemi i Finland 9. og 10. april. Fire av de kommer fra Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Blant dem som er tatt ut, er Per Eilif Bransfjell fra Tydal som skal kjøre EM. I VM-gruppa finner vi Robert Lunden også fra Tydal som skal kjøre under de norske farger i Rovaniemi i Finland i begynnelsen av april.

Yngste uttaket noensinne

- Dette uttaket er det yngste Norge noen gang har hatt i et internasjonalt mesterskap. Tenker spesielt på EM-utøverne. Dette er utrolig gøy, og jeg setter stor pris på ungdommene som satser internasjonalt, sier landslagstrener Pål Grøtte på Norges motorsport forbund sine hjemmesider.

Ishole på vei hjem til Norge

Elias Ishoel som for tiden kjører Amsoil i USA skal også kjøre VM runden i Findland. Den 28. mars er Ishoel ferdig med årets Amsoil i USA. Da går turen hjem til Norge og Oppdal.

Vanskelig uttak

Da det stort sett ikke er blitt konkurranser i Norge og Norden i vinter, har det ikke vært lett å gjøre uttak.

-Utøvere i Norge har lite eller ingen løpserfaring denne sesongen, utenom Elias Ishoel som har kjørt full sesong i USA. Vi har hatt en vanskelig jobb med uttak, da flere av utøverne ikke har fått timer nok på scootersetet. Snømangel til mars og stengte grenser har ført til mangelfull kjøretrening, sier Grøtte.

Disse utøverne skal representere Norge:

EM

Christer Vangen, Nordreisa

Per Eilif Brandsfjell, Tydal

Jan Even Romsdal, Talvik

Patrick Lillevik, Alta

Emil Mikalsen, Talvik

Tore Gustavson, Verdal

World cup damer

Birgitte Sofie Olsen, Alta

VM

Robert Lunden, Tydal

Kristoffer Holm, Nordreisa

Elias Ishoel, Oppdal

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...