Nea Radio

Trønder-Rødt vokser

NYTT STYRE i Rødt Trøndelag. Jann Krangnes var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Rødt Trøndelag

Rødt med enorm medlemsvekst i Trøndelag. - Det lover godt for kommunevalget, sier den nyvalgte fylkeslederen, Kari Kristensen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2019 kl 13:17

Rødt Trøndelag hadde fylkesårsmøte i Trondheim lørdag 2. mars.

Ved utgangen av 2017 var medlemstallet 344 i Sør-Trøndelag og 76 i Nord-Trøndelag, til sammen 420 medlemmer. Ved siste årsskifte hadde Rødt 700 medlemmer i Trøndelag. Det betyr en vekst på 67 prosent i medlemsmassen i løpet av ett år.

Ni aktive lokallag

- Per dags dato har vi nå aktive lokallag i Trondheim, Stjørdal, Skaun, Malvik, Namsos, Orkland, Røros, Steinkjer og Hitra/Frøya, sier den nyvalgte fylkeslederen i Rødt Trøndelag, Kari Kristensen.

- Med medlemsveksten ser vi stort potensiale for enda flere lokallag på kort tid. I Trondheim har vi nå lagene Rødt Trondheim, Rødt Strinda, Rødt Fagliglag og Rødt Universitetslag. - Det kommende valget kommer til å bli det overlegent beste for Rødt i Trøndelag noensinne, og vi vil bli en kraft å regne med i mange kommuner over hele fylket, sier den nyvalgte fylkeslederen.

Nytt styre

Det nye styret i Rødt Trøndelag består av

Ronny Kjelsberg, Trondheim universitetslag

Jann Krangnes, Hitra/Frøya

Tina Haugen, Malvik

Astrid Nordgård, Steinkjer

Hege Bae Nyholt, Trondheim

Kari Kristensen, Trondheim (leder)

Tor Berg, Strinda (kasserer)

Hanne Lise Fahsing, Namsos (vara)

Helge Rønsåsbjørg, Trondheim (vara)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...