Nea Radio

Luke 24:

Vant du en TV fra Elkjøp?

Deler ut tv: Jon Petter Overvik ved Elkjøp på Stjørdal deler ut en tv i siste luke på Nea Radios julekalender. Foto: Runar Kjøsen

Vi har kommet frem til siste luke i årets julekalender, og i dag skal premier for over ti tusen deles ut.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Bak dagens luke skjuler det seg to hovedpremier, et gavekort fra Best Selbu på fyrverkeri verdt 2500,-, og en TV fra Elkjøp verdt 8000,-.

Best Selbu er åpen i jula

Med juleaften på en torsdag, vil de fleste dagligvarebutikkene ikke være åpen igjen før på mandag. Ved Best Selbu stiller de godt forberedt før jul, og har kjøpt inn litt ekstra varer slik at kundene slipper å gå tom i jula.

Hør hele intervjuet med Frode Langseth ved Best Selbu i avspilleren under.

Best Selbu deler ut dagens første hovedpremie, et gavekort på fyrverkeri verdt 2500 kroner. Premien går til kalendernummer 97

Bingopakker er vunnet på: 827, 1342 og 1603

Bilvask fra Best Selbu er vunnet på følgende nummer: 176 og 1993

Deler ut tv

Året bød på noen utfordringer for gjengen ved Elkjøp, men alt i alt så ble det et greit år. Nå venter man bare på at juleferien kan starte.

Hør hele intervjuet med Jon Petter Overvik ved Elkjøp Stjørdal i avspilleren under.

Bak luka ligger altså en tv levert fra Elkjøp på Stjørdal til en verdi av 8000,- Den går til kalender nummer 12.

Dagens bingopakker er vunnet på: 1031, 493 og 1251

Bilvask fra Best Selbu er vunnet på følgende nummer: 1985 og 242

Vi i Nea Radio retter en stor takk til både lukesponsorer og til dere som har kjøpt kalendere for deltakelsen i årets julekalender, og ønsker dere en fortsatt god jul!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...