Ukens lytterbilde

Dette bildet av Jonsvatnet er tatt av @draksten og delt på Instagram med emneknaggen #nearadio. Foto: Line Flakk/@draksten

Hver uke plukker vi ut et bilde tatt av lytterne våre. Denne ukens bilde er tatt av Line Flakk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne uken har vi kåret et bilde tatt av Line Flakk til «Ukens lytterbilde». Bildet er delt med emneknaggen #nearadio av profilen @draksten på Instagram.

– Nydelig morgen, snart soloppgang, skriver de om bildet fra Jonsvatnet.

Vil du være med i konkurransen om å bli kåret til «Ukens lytterbilde» så kan du gjøre som @draksten: merk bildet ditt med emneknaggen #nearadio på Instagram, eller du kan sende bildet ditt på en mail til redaksjonen@nearadio.no. Merk mailen din med «Ukens lytterbilde» i emnefeltet.

Hver uke plukker vi ut ett bilde som vi legger ut her og fotografen vinner en Nea Radio-kopp.

De tidligere vinnerbildene finner du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Trusler til Nea Radio

Trusler til Nea Radio

Vil ha penger for å slette datavirus

Enige om klimaposter i budsjettet

Enige om klimaposter i budsjettet

MDG ble igår enige med de rødgrønne partiene om budsjett for Trøndelag fylkeskommune for 2019

Julevakkert fra Brøndbo og band

Julevakkert fra Brøndbo og band

Thomas Brøndbo kaller seg folkelig, men det er ingenting vanlig med hverken han eller bandet. Det satte en fullsatt Stjørdal kirke pris tirsdag kveld.

2.div: CSK2 vant fortjent

2.div: CSK2 vant fortjent

Håndball: 225 tilskuere så Charlottenlund SK2 vinne fortjent 29-24 over Selbu i en 2.divisjonskamp i Selbuhallen tirsdag kveld.

Bitt i senga?

Bitt i senga?

Veggedyr er blitt motstandsdyktige mot insektsgifter. Nå må skadedyrfirmaene bruke nye metoder for å ta knekken på blodsugerne.

Steinar Nygaard fikk natur- og miljøprisen

Steinar Nygaard fikk natur- og miljøprisen

Naturvernveteran Per Flatberg delt ut Trøndersk natur- og miljøpris 2018 på Litteraturhuset i Trondheim.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...