– Stort sett vepsestikk så langt

Frivillige: Marianne Skjelvan Skjeflo og Markus Hognes er blant mange frivillige fra Røde Korps Hjelpekorps som trør til under landsskytterstevnet i Stjørdal dersom det skulle være behov for det.

Under et arrangement som Landsskytterstevnet 2018, er det mange krefter i sving. Det er ikke alle man legger merke til før man virkelig trenger det, for eksempel de frivillige Røde Kors Hjelpekorps.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Landsskytterstevnet er Norges største idrettsarrangement, men det er mye mer enn det sportslige som skal være på plass for at alt skal gå knirkefritt. I Røde Kors-teltet finnes bestandig frivillige og kyndige mennesker klare til å trø til dersom behovet skulle oppstå.

– Så langt har dette gått veldig bra, forteller Markus Hognes.

– Vi har hatt noen vepsestikk og en forstuet ankel, men utover det har det vært rolig.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Drikk vann

Temperaturene har ikke vært veldig høye under stevnet, men både Markus og Marianne Skjelvan Skjeflo sier at dehydrering ofte kan være den største utfordringen under store sommerarrangement.

– Når temperaturene stiger kan det bli varmt for skytterne som har mye klær på seg og da er det viktigste vi gjør å få av dem klær og å gi dem drikke, smiler Marianne.

Frivillig er fint

Markus og Marianne mener at det er fint å bidra uten å bestandig skulle få igjen i penger.

– Vi får jo mye igjen på andre måter og det er godt å kunne hjelpe. Dersom jeg vet at jeg har hjulpet noen som trengte det, har det vært en god dag for meg, sier Markus.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport Vis flere

Tap i siste hjemmekamp for sesongen

Tap i siste hjemmekamp for sesongen

Tydal trengte sårt poeng for å holde liv i drømmen om å unngå nedrykk, Kvik hadde andre planer for kvelden.

Storsylen Opp i 2019

Storsylen Opp i 2019

Ti år gir rett til en tenkepause. Men på Storsylen Opp sin jubileumsfest lørdag kveld ble det klart at motbakkeløpet vil bli arrangert også i 2019.

Rulleski-duell i Tydal

Rulleski-duell i Tydal

Det nærmer seg slutten av "Tydalsvukku", og det har vært noen begivenhetsrike dager i Tydal. Lørdag var det fart og spenning som sto på plakaten da Storsylen Opp og Tydal IL inviterte til rulleskirenn.

Solid overskudd for LS 2018

Solid overskudd for LS 2018

Landsskytterstevnet 2018 omsatte for 15,8 millioner kroner, noe som gir et overskudd på 2,1 millioner kroner.

Arne Scheie og Drillo besøkte Brekken

Arne Scheie og Drillo besøkte Brekken

Folksomt da Fotballgruppa inviterte til fotball- og quizkveld.

Håndball i høstferien

Håndball i høstferien

Det har vært håndball-cup både på Røros og i Stjørdal i helga. Når høstferien starter, fortsetter håndballentusiastene med håndballskole i Selbu.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...