Nea Radio

Kalvå og Musgrave vant seniorklassene

Sprekt: De fem beste i kvinner senior: Fra høyre: Anne Kjersti Kalvå (Lundamo IL), Julie Victoria Berg (Leksvik IL), Xin Li (Kina) og Emilie Fleten (Gol IL) Foto: Anne Gundersen

Anne Kjersti Kalvå sikret kvinneseieren mens Andrew Musgrave gikk først i mål i klassen menn senior under Hommelvik Grand Prix.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var Andrew Musgrave fra Røa IL som vant i seniorklassen for menn under Hommelvik Grand Prix. Tida ble 36:49.8, noe som er rundt et minutt bedre enn hva Johannes Høstflot Klæboe kom i mål på i fjor. Den som slo rekorden, var imidlertid Anne Kjersti Kalvå fra Lundamo IL på tiden 41:12.4.

– Dette er ei tid som ligger høyt oppe på herrelista også, sier en imponert rennleder Kolbjørn Kyllo.

Sprekt: De fem beste i kvinner senior: Fra høyre: Anne Kjersti Kalvå (Lundamo IL), Julie Victoria Berg (Leksvik IL), Xin Li (Kina) og Emilie Fleten (Gol IL) Foto: Anne Gundersen

Saken fortsetter under lydfilene

Foto: Anne Gundersen

Foto: Anne Gundersen

Godt gjennomført

Kyllo er fornøyd med dagens løp, selv om sola ikke tittet fram før under premieutdelingen.

– Det har vært en våt dag, men alle har kommet seg helskinnet ned til Hommelvik Sjøside igjen. Så selv om noen brøt, opplevde vi ingen uhell, heldigvis. Han er svært fornøyd med avviklingen av rennet.

– Vi er ferdige en time tidligere enn i fjor og det betyr at vi har jobbet bedre enn tidligere. I tillegg har teknikken fungert svært godt, så vi er fornøyde.

Se resultatenne her: https://www.langrenn.com/resultater-hommelvik-grand-prix-2018.6153866-333547.html

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...