Nea Radio

Åpningsseremonien legges til Kimen

Storslått: Detaljene bak åpningsseremonien for Landsskytterstevnet 2018 er offentliggjort. På bildet: Enhetsleder i Kimen, Jomar Ertsgaard (t.v), Gunnar Uglem fra hovedkomiteen og kultursjef Jarle Førde. Foto: Anne Gundersen

Landsskytterstevnet åpnes med en storslagen jubileumskonsert som feirer Det Frivillige Skyttervesens 125 år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

August er nærmere enn man tror og dermed også Landsskytterstevnet som i år finner sted i Stjørdal. Detaljene omkring åpningsseremonien er nå klare.

– Det blir naturligvis taler og prominente gjester, men også en formidabel jubileumskonsert den 4. august. Dette skjer i Kimenparken og markerer at Det Frivillige Skyttervesen (DFS) feirer 125 år i år, sier enhetsleder ved Kimen, Jomar Ertsgaard.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Solist

Luftforsvarets Musikkkorps skal spille under konserten og de har fått med seg Julie Dahle Aagard som solist.

– I tillegg kommer Nordenfieldske Grenaderkompagni, sier kultursjef Jarle Førde som også lover skikkelige smell og fanfare, aller helst fra kulturhusets tak.

Verdt pengene

Gunnar Uglem i hovedkommiteen gleder seg.

– Det er passende at vi får flyttet åpningsseremonien ned til sentrum, mener Uglem.

– På den måten får vi virkelig markert hvor stort dette arrangementet er, sier han om det som er Norges største idrettsarrangement.

– Den økonomiske rammen på åpningsseremonien er på rundt 300 000 kroner og det er det verdt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...