Jan Håvard vant ordførerduellen

Vinner: Holtålens ordfører, Jan Håvard Refsethås vant ordførerduellen lørdag. Her blir han og vinnerne av den delte andreplassen, ordfører i Overhalla, Per Olav Tyldum og ordfører i Rennebu Ola Øie, gratulert av konferansier og speaker Tor Idar Aune under åpningsfesten i Kimenparken lørdag kveld. På hver sin kant står også ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes og varaordfører i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik. Foto: Anne Gundersen

Det var ordfører i Holtålen, Jan Håvard Refsethås som stakk av med seieren i ordførerduellen under Landsskytterstevnet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Konkurranseinstinktet var på topp da 37 ordførere og varaordførere kjempet om å bli beste skytter under ordførerduellen på Landsskytterstevnet lørdag. Det var ordfører i Holtålen, Jan Håvard Refsethås som gikk av med seieren med 241 poeng av 250 mulige. På delt andreplass kom ordfører i Overhalla, Per Olav Tyldum og ordfører i Rennebu Ola Øie, begge med 230 poeng.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Årsbeste

Refsethås fikk 5 tiere i første serie, noe han syntes var stas.

– Det er første gang jeg har fått til det i år, så det var strålende. I siste runde ble jeg lurt litt av vinden, men det holdt til seier likevel, sier seierherren og sier at han ikke har øvd alt for mye før kampen.

– Jeg har prøvd noen kvelder denne uka og før det har jeg ikke skutt siden landsskytterstevnet på Oppdal i 2013, så nå var det artig å komme igang igjen, smiler Holtålenordføreren glad.

– Særlig gøy er det jo at vi fikk seieren inn i Nea Radios lytterområde, konkluderte vinneren.

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

Bygg din egen Hågstol

Bygg din egen Hågstol

Lørdag kan du prøve deg som stolmontør hos Flokk. Kjøper du stolen du bygger så går pengene til Ungdommens Hus.

DABs singel «Kanskje» handler om hverdagslige ting og romvesen

Handler om hverdagslige ting, og romvesen

Rørosbandet DAB er ute med ny singel.

SE BILDEGALLERI HER: Saniteten spanderte frokost

SE BILDEGALLERI HER: Saniteten spanderte frokost

Fullt i Kjempen da Ålen Sanitetsforening inviterte elever og lærere ved Hov Skole på mat.

Fylkespolitikere besøkte Aunegrenda

Fylkespolitikere besøkte Aunegrenda

Skog og mark som ressurs, var tema for besøket, som endte opp med å handle om rovdyrproblematikken.

Viken 4H feirer 40 år

Viken 4H feirer 40 år

Lørdag er det feiring i Vikheim.

Konsert i Røros kirke i forkant av TV-aksjonen

Inviterer til konsert i Røros kirke

For fjerde gang blir det konsert i Røros kirke i forbindelse med TV-aksjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...