Annonse
Nea Radio

Vel blåst!

Publikum, artister og frivillige har pakket sin blå bagasje for denne gang. Nå må vi vente et år på neste Blues in Hell.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse
Annonse

Så er det over for i år og for en fest det har vært! Blues in Hell har nok en gang levert så det holder. En uke til ende har Stjørdal bydd på kjente navn, nye musikalske bekjentskaper og ikke minst store publikumsopplevelser. Festivalsjef Kjell Inge Fischer Brovoll er fornøyd.

– Jeg er sliten, men jeg sitter absolutt igjen med en god følelse, forteller han etter at årets kraftanstrengelse er over.

– Vi har fått supre tilbakemeldinger fra både publikum og artister. Han trekker særlig fram de frivilliges innsats.

– Det er helt enormt hvordan de står på. Uten dem hadde det ganske enkelt ikke blitt festival!

Perler på snor

Selv om Stjørdal har vært preget av blues hele uka, er det naturligvis helga på Scandic Hell hotel som har vært rosinen i pølsa for de fleste. Spennet fra unge artister som Tora og Among Lynx, til gamle, etablerte travere som Steinar Albrigtsen, har sørget for at alle har fått tilfredstilt apetitten på det som er blått, uansett hvilken variant en foretrekker. For magien ved Blues in Hell ligger i at du kan vandre fra scene til scene, oppleve det kjente og kjære men også oppdage at du kan få sansen for noe nytt. Du forsyner deg av menyen og tar det du vil ha av soulfood fra alle verdenshjørner og reiser mett og god hjem igjen.

Umulig uten

Over 150 frivillige bidro til at Blues in Hell nok en gang ble en suksess. Toril Rønning fra Stjørdal er en av dem.

– Jeg har vært med i seks eller syv år og det er like artig hver gang. Hun forteller at det er måten de blir ivaretatt på som gjør det spesielt.

– Arrangørene er utrolig flinke til å sørge for at vi har en fantastisk opplevelse. Og det at vi faktisk får tid til å oppleve musikken i tillegg gjør opplevelsen unik, mener hun. Kjell Inge Brovoll forteller at av alle de som har bidratt med frivillig innsats var det bare tre nykommere i år. De kommer nemlig tilbake, år etter år.

– Noen bruker faktisk en uke av ferien sin for å kunne hjelpe til her og det er en tillitserklæring jeg ikke kan få sagt tydelig nok at vi setter svært stor pris på.

Så nå kan vi bare glede oss til neste år, trygge i overbevisningen om at stemningen blir som den skal, at artistene er like sømløst sydd sammen som de bestandig er og at de frivillige sørger for at alle blir tatt vare på. Takk for i år!

Nøkkelord