Nea Radio

Premiere på ny Pulsator-låt

Hør låta her!

Fest: Lørdag arrangerer Pulsator Sørsia Rockfest på Nidelven Bar og Scene i Trondheim. Torgeir By (t.v), Bjørn Skjetneli, Frank Sæterhaug og Arnstein By lover å løfte taket sammen med resten av bandet. Foto: Anne Gundersen

Lørdag arrangerer Pulsator Sørsia Rockfest og torsdag besøkte de Nea Radio i studio for å spille den helt ferske låta White and blue.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2018 kl 12:37

Pulsator gjør seg stadig mer tydelig gjeldene på trønderske scener og i helga er det klart for Sørsia Rockfest på Nidelven Bar og Scene i Trondheim. Men før konserten lørdag, tok bandet turen til Nea Radios studio på Stjørdal for å presentere den helt ferske låta White and Blue.

– Jeg satt hjemme og kikket ut vinduet på snøen og da kom bare refrenget, forteller vokalist, gitarist og låtskriver, Frank Sæterhaug.

– Det er som regel slik, i helt enkle hverdagssituasjoner, at låtene blir til.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Sørsia

Sørsia Rockfest byr også på flere artister, blant annet Hans Bollandsås og bandet hans Smalltown.

– Det er tredje gang vi arrangerer Sørsia. Tidligere har vi vært på Byscenen, men nå gleder vi oss til å innta Nidelven.

Pulsator, som på mange måter er et tradisjonelt bluesrock band, skiller seg ut ved å ha en solid blåserekke blant besetningen.

– Det gir litt ekstra trøkk når de drar til skikkelig, sier Frank og lover en heidundrende fest lørdag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...