Nea Radio

Chand i studio

På besøk: Chand Torsvik er i disse dager i ferd med å spille inn ny plate. Onsdag besøkte han Nea Radio for å snakke om musikken. Foto: Anne Gundersen

I år har Chand Torsvik 20-årsjubileum som artist og onsdag besøkte han Nea Radio for å snakke om karrieren, om plata som kommer på nyåret og for å spille live i studio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Chand Torsvik eksploderte inn i norske TV-stuer i 2009. Da deltok han - og vant - X-faktor.

– Jeg er veldig glad for at jeg allerede hadde lang fartstid som artist da det sirkuset traff meg, sier Chand som i disse dager er i studio for å spille inn ny plate. Han hadde ikke planer om å delta i hverken X-faktor eller Idol, men ble gjentatte ganger oppfordret til å bli med og sa til slutt ja.

– Jeg tenkte at det kunne være en fin måte å få i det minste refrenget til en av låtene mine på TV og at det kunne hjelpe på karrieren. Jeg hadde ikke drømt om å hverken gå videre eller å vinne, ler namsosingen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Prinsen

Chand ble far for andre gang i september og låta Prinsen på den nye plata er dedikert sønnen.

– Jeg har også en datter på to år og til henne skrev jeg Prinsessen, så jeg syntes det passet bra, forklarer Chand. Han forteller at han har et nytt band og at spillejobbene står i kø.

– Nå når vi har fått strømmetjenester som Spotify, så blir det nesten som om ei plate bare blir et visittkort, noe som får folk til å komme på konserter. Det blir nesten litt som på 80-tallet der band som ville gjøre det bra var nødt til spille på lokalet over det ganske land for å slå igjennom. Det er egentlig litt fint, mener Chand Torsvik.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...