Nea Radio

Hallvard Aanes med ny musikk

Endelig kommer plata

Debuterer: Hallvard Aanes sammenlignes ofte med Trygve Hoff. Nå kommer han med plate. Foto: Anne Gundersen

Han blir ofte sammenlignet med Trygve Hoff. Nå kommer Hallvard Aanes med den lenge etterlengtede førsteplata som soloartist.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2019 kl 13:24

Som helgelending har Hallvard Aanes sjøsprøyten i blodet. Som bosatt i Trondheim har han også asfalt under skoene. Selv plasserer han seg i kategorien singer/song writer med en fortid i punken. Kombinasjonen blir til musikk som klinger godt i øret på de fleste.

– Jeg skulle jo bli rockestjerne på 90-tallet, men det ble det ingen ting av, ler Hallvard.

– Men etter hvert fant jeg min egen stemme og det er den jeg nå bruker.

Saken fortsetter under radiointervjuet

Kompliment

Hallvard synger på helgelending og gjerne om livets nærere ting.

– Det er det som faller meg naturlig nå når jeg har blitt godt voksen, sier han og forteller at Trygve Hoff er et av forbildene.

– Det er noe med det nakne i musikken hans som appellerer til meg. Han blir også selv ofte sammenlignet med visekjempen fra nord.

– Ja, jeg hører det blir sagt og det tar jeg selvsagt som et enormt kompliment. Han nevner Terje Nilsen som inspirasjon.

– Det er kanskje ham jeg føler meg mest beslektet med.

Sang til datteren

Hallvard Aanes har blant annet jobbet med Skjalg Raaen på plata.

– Det har vært flott å ha så dyktige folk med på laget. Jeg føler virkelig at det jeg har på hjertet kommer til sin rett, sier Hallvard som til daglig jobber som lærer.

Han ble far til datteren Ingeborg i en alder av 50 år.

– Det var en sterk opplevelse og da jeg kom hjem fra sykehuset kom låta Hjertegull som blir singelen fra plata.

Hallvard Aanes holder releasekonsert på Antikvariatet i Trondheim 13. november.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...