Det blir skirenn i Tydal 4. juledag

400 løpere er ventet til ST-cupen på Kløfta fredag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2018 kl 17:10

Tydalsrennet går som planlagt på Kløfta 4.juledag. Det ble bestemt etter at en formidabel dugnadsinnsats har blitt lagt ned torsdag for å blant annet drenere vann vekk fra stadion og løypene.

Saken fortsetter under bildet

Håper på lavere temperaturer

Både maskiner og håndmakt måtte til for å få de krevende klassisk-løypene klare. I følge arrangøren blir det litt kaldere på renndagen, og da kan det bli veldig bra føre.

Både svensker og nordmenn er blant de drøyt 400 påmeldte. Rennkontor, restaurant, garderober og premieutdeling vil være i Tydalshallen.

Avlyst i Meldal

Romjulsrennet som skulle vært arrangert i Meldal 3. juledag ble avlyst som følge av at skiløypene er smeltet bort, melder Arbeidet Rett.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Fart og spenning i Neadalen

Fart og spenning i Neadalen

Magnus Reiten fra Singsås vant sine klasser begge dagene.

Steinras ved Vennafjellet

Steinras ved Vennafjellet

Et steinras har gått på fylkesveg 6712 mellom Selbustrand og Hommelvik. Veien er sperret i ett felt.

Så sær på Hyttvang

Så sær på Hyttvang

Siste frist for å se UL Samtidas nye revy er f.k. helg.

XL-BYGG Selbu med nytt showroom

XL-BYGG Selbu med nytt showroom

Det var god stemning da XL-BYGG i Selbu åpnet det nye show-rommet sitt.

Rookie of the year

Rookie of the year

Sivert Kjøsnes imponerte i Finnmarksløpet.

Selbu SV har nominert

Selbu SV har nominert

Gro Mari Engen Hanem og Åsmund Sjøberg står på de to første kumulerte plassene til Selbu SV etter nominasjonsmøtet. Veteranen Arnstein Trøite er ute av lista.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...