4. plass i VM

Fra premieutdelinga etter markløft der Erik tok sølv. Foto: Privat

Det gikk omtrent som han trodde på forhånd for styrkeløfteren Erik Røen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 00:12

VM i utstyrsfritt styrkeløft i Calgary i Canada er over for Erik Røen fra Hessdalen. Han løftet tirsdag kveld norsk tid og klarte 850 kg totalt - noe som holdt til en 4. plass sammenlagt.

I markløft ble det 2 plass og sølv med 330 kg, mens 327,5 kg i knebøy er ny offisiell nordisk rekord.

Han løftet også 192,5 kg benkpress- noe som er ny norsk jr rekord.

På sine facebooksider så skriver Røen at mesterskapet ikke helt gikk etter planen, men han takker alle som har støttet opp og bidratt.

Da han snakket med Nea Radio dagen før han reiste til Canada, så antydet han at bronsemedalje sammenlagt kunne være innenfor rekkevidde.

– Nå skal jeg jobbe mot nye mål når jeg kommer hjem, er meldingen på facebook.

Les også:

Nøkkelord

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

Litteraturfest med bredde og dybde

Litteraturfest med bredde og dybde

Årets utgave av Litteraturfest Røros nærmer seg. Fra 29. august til 2. september kan bokelskere fråtse fra et mangfoldig program.

Gjenreiste gravstøtter

Gjenreiste gravstøtter

Arbeidet med å gjenreise gravstøttene på Brekken kirkegård ble gjennomført tirsdag, og politiet opplyser at hærverket skal ha skjedd en gang før klokka 18 fredag.

Vil åpne butikker over hele Norge

Vil åpne butikker over hele Norge

Gründereventyret til Stian Skogås startet i Trondheim i 2015. Nå har ålbyggen planer om å starte en rekke butikker over hele landet.

Ingen trønderkommuner på ROBEK-listen

Ingen trønderkommuner på ROBEK-listen

Den siste kommunen i Trøndelag er nå meldt ut av ROBEK-listen. Bjugn er den siste av trønderkommunene som trer ut.

– Kirkegården burde få være i fred

– Kirkegården burde få være i fred

Folk i Brekken er fortvilet over at det er gjort skade på 14 graver i løpet av helga. Mandag ettermiddag kom mange til kirkegården for å se til sine graver.

Skadeverk på 14 graver i Brekken

Skadeverk på 14 graver i Brekken

Det er gjort skader på 14 graver ved Brekken kirke i helga. Gravstøtter er veltet og kors revet opp. – Vi ønsker tips fra publikum, sier politibetjent Hilde Feragen Håkonsund ved Røros lensmannskontor.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...