RBK kjempet til seg trepoenger mot medaljekandidat

Nydelig ramme rundt søndagens kamp. Foto: Per-Erik Ofstad

Formspilleren Levi sikret RBK viktig seier med et nydelig mål.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kun dager etter at avansement til gruppespillet i Europa League var sikret ventet et vanskelig toppoppgjør på Lerkendal. Haugesund har vært svært gode denne sesongen, og lå før kampen kun fem poeng bak serielederen. Mange supportere fryktet tunge bein og europa-fokus kunne gjøre kampen vanskelig, men guttene gjorde jobben.

Resultat: 1-0 (1-0)
Målscorer: Levi
Kveldens Variant: Jonathan Levi avgjorde kampen, men mister ikke bakkekontakten av den grunn. Svensken tar seg alltd god tid til å snakke med unge fans og svarer på alle henvendelser fra pressen. Etter kamp går han gjerne hjem fra stadion med kjæresten, mens andre heller kjører Porsche...

Scoret på sin første farlige målsjanse

Den første halvdelen av førsteomgangen ble forholdsvis begivenhetsløs på Lerkendal. Åpningen bar preg av lav intensitet, mange stopp i spillet og få store målsjanser. Så fort første halvdel av omgangen hadde passert fikk Lerkendal-publikumet derimot noe å juble for. 23 minutter ut i kampen gjenvant Levi ballen inne på Haugesunds banehalvdel og satte fart mot et ryggende borte-forsvar. På 20 meter løsnet svensken et skudd mot nærmeste hjørne som Bråtveit ikke rakk å få hanskene på. Det var sesongens andre seriemål for vingen som har prestert solid under sommerens kvalifiseringskamper.

Store muligheter - ingen scoringer

Rosenborg åpnet andre omgang best. Anledet av en energisk Levi var Rosenborg det førende laget. Et par minutter etter hvilen sto kun tverrliggeren i vegen for at Søderlund kunne doblet ledelsen mot gamleklubben. Utover kampen fikk kraftspissen en rekke gode muligheter til å tegne seg i målprotokollen, men det ville seg ikke for hverken Søderlund eller noen av de andre spillerne. Kraftspissen må utvilsomt bli mer effektiv dersom han skal fortsette som førstevalg på topp også etter Bendtner er tilbake fra skaden han pådro seg i Skopje. Haugesund var farlige frempå ved noen anledninger, men klarte ikke å sette hjemmelagets bunnsolide sisteskanse på de helt store prøvene.

Solid trepoenger

Etter 90 minutter ebbet det ut på stillingen 1-0 til RBK. Rosenborg har den seneste tiden vært innvolvert i en rekke målrike oppgjør, men søndagens kamp ble et unntak. Alt tydet likevell på at supporterne var godt fornøyde med seier mot det svært hardtarbeidende laget fra Vestlandet. Et skår i gleden var det at Trondsen i andre omgang måtte sette seg ned i midtsirkelen, midtbanespilleren virket ikke tilstrekkelig restituert etter skaden og ble etterhvert erstattet av Lundemo. På den positive sidene entret De Lanley senere banen etter et lengre skadeopphold. Nå venter en landslagspause før innspurten i Eliteserien starter parallellt med gruppespill i Europa League.

Siste nytt i Sport Vis flere

PokerNM: Trøndelag er på plass

PokerNM: Trøndelag er på plass

Ett av årets store høydepunkter for pokermiljøet er i gang og trøndelag er godt representert. Vi har tatt en prat med ekspertkommentator i TV2, Stig Moen som sammen med Martin Iversen sender og kommenterer hver dag fra arrangementet.

Frustrerende kveld for Horneland

Frustrerende kveld for Horneland

Oppdatert: Årets første kamp på Lerkendal ble ingen opptur for RBK.

Over 100 barn på Barnas Femundløp

Over 100 barn på Barnas Femundløp

Barn i alle aldre hadde tatt turen til Gjettjønna for å prøve ut hundesporten lørdag.

17 nye bueskyttere i Galåen

17 nye bueskyttere i Galåen

Mange vil treffe nye venner, og mange vil treffe blinken. Hele 17 ivrige nybegynnere møtte opp til kurs i bueskyting i Galåen samfunnshus i helga.

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

En uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren under helgas NM i Luftpistol.

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

Stjørdalsalliansen, som representerer friidretten i Stjørdal, møtte mannsterk opp på Friidrettstinget 2019 i Bergen i helga, for å hente hjem NM i Friidrett 2022.

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Dagsrapport fra Røde Kors

Dagsrapport fra Røde Kors

Skadefri dag 1. påskedag, tre oppdrag påskeaften.

Ber turfolk samle jervskit

Ber turfolk samle jervskit

Tradisjonen tro oppfordrer Rovdata folk på tur til å samle inn jerveskit i påska. Prøver kan plukkes opp i plastposer og leveres til Statens naturoppsyn (SNO) i området ditt.

Har du tips til saken? Send tips! 72 41 44 00

OPPDATERT: Snøscooterfører skadet i Midtre-Gauldal

Nødetatene på plass.

Pass opp for tyver i påskeferien

Pass opp for tyver i påskeferien

Ferietid er høytid for innbruddstyver. Hvert eneste år øker antall innbrudd i ferietiden, og påska er intet unntak. Det viktigste du kan gjøre er å sikre hjemmet ditt før du reiser, ellers gir du tyvene lett spill.

Dropper kildesortering i påska

Dropper kildesortering i påska

Annenhver nordmann reiser bort i påskeferien. Grønt Punkt Norge er bekymret for at det kan føre til en nedgang i kildesortering, fordi mange glemmer å ta med seg de gode sorteringsvanene på ferie.

To skader i påskefjellet

To skader i påskefjellet

Sør-Trøndelag Røde Kors melder om to skader i påskefjellet onsdag, begge ute i terreng, ingen i alpinanlegg. Hjelpekorpsene i Meldal og Melhus rykket ut på hvert sitt oppdrag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...