ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Idrettsglede fire dager til ende

Idrettsglede: I dag starter Idrettsfestivalen i Trondheim og 5000 medlemmer av forskjellige bedriftsidrettslag deltar. Foto: Bedriftsidretten

I dag, onsdag, samles 5000 mennesker til det som er Nord-Europas største turnering for voksne, nemlig Idrettsfestivalen i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Idrettsfestivalen arrangeres den tredje uka i januar hvert år og fra onsdag til og med lørdag denne uka, er 5000 idrettsglade mennesker samlet i Trondheim. For mange er dette årets høydepunkt.

– Dette handler om bedriftsidrett og vi ser en enorm idrettsglede blant de som deltar, sier prosjektleder i Bedriftsidretten, Morten Rasch Eliassen.

– Idrettsfestivalen har vokst til å bli Nord-Europas største turnering for voksne, og vi vet at dette er noe folk trener mot og gleder seg til hele året, sier han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Bedriftsidretten

Variert

Under Idrettsfestivalen kan et lag konkurrere i en rekker forskjellige idretter. Det meste av ballspill er representert og volleyball er en favoritt.

– Faktisk er hele 90 lag meldt på her. I tillegg har vi det vi kaller Trippelball som består av en omgang volleyball, en omgang fotball og en omgang innebandy. Vi har også det Minitrippel, som består av en omgang volleyball, en omgang minibandy og en omgang hjørnefotball. Bowling og simulatorgolf er også populært, forteller Rasch Eliassen.

Særforbund

Bedriftsidretten er et særforbund i liket med alle andre og en del av forbundets oppgaver gjennom året er å gå ut i bedrifter og skape motivasjon til å danne egne bedriftsidrettslag.

– Det er stort sett veldig stor interesse for å bli med. Idrettsgleden i bedriftslagene er enorm og det ser vi særlig godt under festivalen, avslutter Morten Rasch Eliassen.

Nøkkelord

ANNONSE