Nea Radio

Hommelvik vant i Selbu

SEIER: Andre strake seier for Hommelvik, som satser på å få vandrepokalen til odel og eie med seier også neste år. Foto: Per-Erik Ofstad

Hommelvik IL tok seieren i dameklassen i Selbu Sparebank Cup lørdag ettermiddag etter en tett finalekamp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hele 16 damelag fordelt på fire puljer gjorde opp om seieren i B. Langseth Arena. Kvinneklassen startet med innledende spill fra klokken åtte om morgenen, og ble avsluttet med finale klokken tre. Det ble tidlig klart at fjorårets vinner Hommelvik i år hadde skumle hensikter om å gjenerobre vandrepokalen.

5-0, 4-0 og 6-0 endte Hommelviks innledende kamper mot henholdsvis Sverre/Nessegutten, Selbu/Tydal 1 og Tangmoen 2. Selbu/Tydal 1 endte på andreplass i sin pulje bak vinner Hommelvik, mens Selbu/Tydal 2 endte på sisteplass i sin pulje. Dermed gikk semifinalene av stabelen uten vertene fra Selbu. I første semifinale vant Steinkjer 3 mot Sokna, mens Hommelvik slo Leik i sin semifinale.

I finalekampen tok Steinkjer 3 ledelsen, men Hommelvik snudde kampen til seier 2-1 etter dramatiske sluttminutter. Steinkjer trodde de hadde utlignet i siste sekund, men tavla viste at kampen allerede var ferdig. Etter litt om og men kunne Hommelvik løfte pokalen, men hadde finalekampen vart et sekund lengre ville finalen gått til straffesparkkonkurranse.

Hos seirende Hommelvik spiller Eline Krogstad Nilsen og søster Sara Krogstad Nilsen fra Selbustrand. Eline går for øyeblikket på fotballinja på Strinda VGS, og har ambisjoner om å utvikle seg ytterligere. Hun forteller at de innledende kampene var forholdsvis enkle, og at det var spesielt godt å ta seieren mot hennes tidligere lag Selbu. Nilsen tror ikke en retur til Selbu er nært forstående, og neste år kommer hun nok tilbake til B. Langseth Arena for å prøve å ta den tredje strake seieren i turneringa.

SNUDDE: Hommelvik snudde finalekampen mot Steinkjer 3 til seier. Foto: Per-Erik Ofstad

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...