Nea Radio

Helland senket Odd

Rosenborg hadde mye å bevise ute på matta mot Odd etter massiv utenomsportslig turbulens. Foto: Per-Erik Ofstad

Slående uinspirerende førsteomgang ble til desto bedre andreomgang for Rosenborg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2018 kl 20:20

Store deler av første omgang ble et langt gjesp. Sjelden denne sesongen har Rosenborg sett tammere ut på Lerkendal. To spillere sto for mye av det Rosenborg kunne skrive hjem om; Helland og Hansen. Kontinuitetesbærer nr. 1 i Rosenborgs bur noterte seg for et par meget habile redninger, mens en inspirert Helland ble beholdninga for RBK offensivt. Helland førte Rosenborg i ledelsen fem minutter før pausesignalet. I forkant av målet var Meling svært heldig som ikke ble utvist. Marginene var på hjemmelagets side de første 45.

Rosenborg - Odd

Resultat: 3-1 (1-0)
Målscorere: Helland, Jensen, Ruud, Helland
Kveldens variant: Hansen fikk stående applaus da han helt udramatisk ble byttet ut minuttet før slutt. Fortjent.

Helland ble helten

Til tross for en smålaber førsteomgang, var det vanskelig å klage på underholdningsverdien totalt sett. Ti minutter etter hvilen fikk kaptein Mike Jensen utløp for mye av hans frustrasjon fra førsteomgang da han peiset avgårde et velplassert skudd i nota. Scoringen lå det utvilsomt mye vilje bak. Et par minutter senere reduserte Odd ved ringreven Espen Ruud. To minutter, og en stk. håpløs tversoverpasning senere hadde Rosenborg derimot nok en gang en tomålsledelse. Helland snappet opp en begredelig pasning, og gjorde ingen feil alene med Rossbach. 3-1.

Nytt møte mot Salzburg på torsdag

Lite kan bringe harmonien tilbake til Lerkendal som gode prestasjoner fra erketrønder Pål André Helland. Laget skriker etter gode prestasjoner fra spilleren med lokal tilhørighet, x-factor og et godt forhold til fansen. Vingens gode form vil komme til nytte allerede på torsdag da Salzburg kommer til Lerkendal. RBK ble rundspilt i Østerrike, og har helt sikkert lyst til å vise seg fra en annen side på torsdag.

Kampens store spiller etter to mål mot Odd

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...