Sa ja til Gauldalsløypa

LOKALPOLITIKERNE SIER JA: Ordfører Jan Håvard Refsethås kan likevel ikke love scooterløyper til vinters. Foto: Per Magne Moan

Med fire mot en stemme vedtok formannskapet i Holtålen etablering av scooterløype.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2018 kl 14:50

Holtålen er et steg nærmere realisering av snøscooterløyper etter at fire av fem formannskapsmedlemmer sa ja til etableringen tirsdag. Nå skal kommunestyret behandle saken 14, juni.

Ordfører Jan Håvard Refsethås sier at selv om kommunestyret også sier ja til etablering av scooterløyper, så kan han ikke garantere løyper allerede kommende vinter. Han sier dette er en vanskelig sak som mange har et sterkt forhold til.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Hverdagsintegrering

Hverdagsintegrering

Viktig møte om dette viktige temaet på Granby Gård i Selbu tirsdag kveld.

 Pårørende kan levere mat til sykehjem

Pårørende kan levere mat til sykehjem

Kan bidra til bedre mattilbud til eldre.

Dyrepoliti i Trøndelag

Dyrepoliti i Trøndelag

Stortinget: Statsråden måtte svare på spørsmål om erfaringene med dyrepoliti i Trøndelag.

Stanser rypejakt

Stanser rypejakt

Fjellstyret vil hindre flekksnøjakt og stanser rypejakta i Ålen og Haltdalen.

Familievold i Holtålen

Familievold i Holtålen

Politiet bekrefter at de har startet etterforskning i saken.

Er dette Hessdalsfenomenet?

Er dette Hessdalsfenomenet?

Franskmenn tok bilde av noe merkelig ved Øyungen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...