Nea Radio

Klasseforskjell!

Ingeborg Rolseth Holt utfordrer et til tider vidåpent Levanger-forsvar. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu knuste tabelljumbo Levanger 2 i Selbuhallen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2018 kl 13:21

Lørdag ettermiddag ankom Levanger 2 til Selbuhallen. Levanger har enda ikke tatt poeng i serien, og ligger ikke overraskende helt sist på tabellen. Etter to tøffe tap mot Hønefoss og Glassverket 2 forrige helg, lå alt til rette for seier denne helga. Det tok ikke mange minuttene før det ble klart at tolv tap på rad fort kunne bli til tretten for gjestene.

Selbu starter godt, og bortelaget har ikke sjans til å følge tempoet til hjemmelaget. Godt forsvarsspill og flere mål i ankomsten og på kontra gjør at det kun tar ti minutter før Selbu har en ledelse på fem mål. Gjestene evner ikke å stoppe utviklingen i kampen, og må ta til takke med 21-11 som utgangspunkt foran andre omgang.

Saken fortsetter under bildet.

Ikke mye å rette på for Gørlin Matheson Stokke etter ti minutters spill. Foto: Per-Erik Ofstad

Hjemmelaget starter andre omgang sprekt, og bruker kun ti minutter på å passere tretti mål. Deretter slipper Selbu seg litt ned, og scorer kun seks mål på de siste tyve minuttene. Damene blir litt utålmodige, og sliter med å finne tilbake til den gode rytmen. Utover kampen blir det naturligvis også en del rotasjon, som kanskje kan være med på å forklare noe av den dårlige rytmen.

I det sluttsignalet går viser tavla 36-22. Selbu er bedre i alle spillets faser mot et lag som nok blir å spille en divisjon lengre ned neste år. Speaker Håvard Aune syns det er vanskelig å trekke frem den beste spilleren denne kvelden, men trekker frem Kristin Moslet og Marthe Dyrdal som begge gjør en god forsvarskamp og scorer fem mål. Det er også vanskelig å komme utenom toppscorer Anne Beate Stokke med ni mål.

Hør intervju med Kristin Moslet og Marthe Dyrdal:

Speaker Aune trakk frem Kristin Moslet og Marthe Dyrdal som to av kampens beste.Foto: Per Erik Ofstad

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...