Nea Radio

Siste dag med gjengen

Avtroppende rørosordfører Bernt Tennstrand. Foto: Per Magne Moan

Fredag var siste arbeidsdag som rådmann på Røros for Bernt Tennstrand.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2018 kl 20:44

I sommer ble det kjent at Bernt Tennstrand hadde sagt opp stillingen sin som rådmann i Røros kommune. Fredag hadde han sin siste arbeidsdag før han setter kursen mot hjemtraktene ved Mjøsa og ny jobb som kommunalleder for helsesektoren i Lillehammer kommune.

ROBEK fra dag en

Han fikk rådmannjobben i Røros våren 2015 og tok over en kommune som var på det enkelte kaller Fylkesmannens svarteliste, ROBEK. Men årene under offentlig administrasjon ble brukt godt av Tennstrand og hans stab. Kommunen klarte å snu underskudd på mange titalls millioner til overskudd, og på budsjettmøtet 1. juni 2016 var tiden på ROBEK over.

Rørende tale fra ordføreren

Torsdag kveld var Bernt Tennstrand på sitt siste kommunestyremøte på Røros og han ble takket av på en meget fin måte av ordfører Hans Vintervold.

Fredag var det siste arbeidsdag og før han ga fra seg nøkkelkortet til kommunehuset i Bergmannsgata, var Tennstrand gjest i Nea Radios morgensending:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...