Nea Radio

Døde i utforkjøring etter å ha stukket av fra politiet

Dalsveien er sperret som følge av ulykka. Foto: Marit Langseth

Veistrekningen forbi ulykkesstedet der en mann omkom etter å ha stukket av fra politiet natt til fredag, ble åpnet igjen omtrent klokken 11.30.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2018 kl 12:37

Klokken 02.13 natt til fredag meldte en politipatrulje til operasjonssentralen om en bil som ikke ville stoppe for kontroll. Bilen ble forsøkt stanset av politiet fordi den holdt høy hastighet.

To minutter senere kunne patruljen melde at bilen hadde kjørt av veien. Bilen skal ha store materielle skader.

– En person i bilen var hardt skadet og det ble rekvirert helsepersonell, som erklærte vedkommende død på stedet, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen, til NRK.

Bilen kjørte retning sørover, retning Mølmannsdalen, før ulykka.

Ikke identifisert

Det var kun én person i bilen. Klokken 10 opplyser politiet ved lensmannskontoret på Røros at vedkommende fremdeles ikke er identifisert. Pårørende er derfor ikke varslet.

Utforkjøringen skjedde i Dalsveien, som nå er sperret av for tekniske undersøkelser. Spesialenheten for politisaker er varslet og de vil etterforske saken.

– I og med at vedkommende stakk av fra politiet, vil spesialenheten for politisaker bli koblet inn her. Det er fast rutine, sier Vintervold.

Statens vegvesens ulykkesgruppe er på stedet.

De involverte i politiet blir tatt hånd om

De involverte politifolkene blir tatt hånd om av lensmannen i Røros.

– Det er en traumatisk opplevelse selvsagt. De får støttesamtaler og vi debriefer, sier Vintervold.

Klokken 02 natt til fredag var det minus 1,5 grader på Røros lufthavn, ifølge yr.no.

Bilen kjørte utfor veien ikke langt fra Moan gård i Dalsveien. Foto: Skjermbilde

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...