ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Spiller live for hele Norge

Peder Angel klar for semifinalen i Norske Talenter

Peder Angel Lundquist Langen Foto: Per Magne Moan

Fredag kveld er den unge rørosingen klar for nye utfordringer i Norske Talenter på TV2.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2019 kl 13:31

I beste sendetid på TV2 fredag kveld, i det som ofte omtales som "Gullrekka", skal Peder Angel Lundquist Langen fra Røros, forsøke å ta seg videre fra semifinalen i Norske Talenter.

15-åringen har gått greit gjennom de innledende rundene, men det er nå alvoret starter. Nå blir det live opptreden og sjansen for å gå videre er liten.

En av ti

Peder Angel møter ni andre og det er kun en av disse som går videre i konkurransen.

– Jeg er veldig spent og jeg kommer til å storkose meg. Jeg kan nesten ikke vente på å få komme på scenen, sier Peder Angel til Nea Radio, like før han hoppet på toget mot Oslo og Telenor Arena på Fornebu, der det hele skal foregå.

På spørsmål om hva han skal fremføre, så røper han at det er en sang av Sondre Justad, uten at han vil utdype hvilken låt det er.

– Etter forrige gang så sa Bjarne (Brøndbo, red. adm) til meg at jeg måtte velge noe skikkelig til semifinalen og etter litt tenking og forskjellige forslag, så kom Rulle Smit med et forslag og siden har jeg bare øvd på denne, sier han.

Rart å se seg selv på tv

Han innrømmer at det er en merkelig opplevelse å se seg selv på tv, selv om det etter noen ganger begynner å bli mer normalt.

Han sier det også har vært en utfordring å ikke kunne røpe hvordan det har gått i de innledende rundene, som har gått i opptak og der artistene har vist resultatet lenge før programmet har gått på tv.

Nå er det som sagt live opptreden og publikum kan også være med å stemme på SMS. Peder Angel håper på god hjelp fra det trønderske publikummet.

Hør intervju her:

Nøkkelord

ANNONSE