Sponser Karolinerspelet

SPONSOR: Coop Midt-Norge utvider sponsoravtalen med Karolinerspelet. Fra venstre Torbjørn Skei og Marvin Wiseth.

Karolinerspelet i Tydal og Coop Midt-Norge har inngått en ny samarbeidsavtale.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.01.2018 kl 13:37

Coop Tydal bestemte seg nettopp for å fusjonere med Coop Midt-Norge, og selve fusjonen trer i kraft 1. mars i år. Nå får Tydal en forsinket julegave gjennom at Coop øker støttebeløpet til spelet. Avtalen gjelder både for jubileumsåret 2018 og for 2019.

-Karolinerspelet er et helt særegent og storslått spel, med en sterk historie. Som så mange andre steder i Trøndelag med historiske spel, er det meste basert på stor dugnadsinnsats. For oss i Coop føles det naturlig å være med å bidra, sier Skei.

–Vi er eid av medlemmene, og er opptatt av å støtte opp under det som skjer i lokalsamfunnet rundt hver enkelt butikk, sier Coop-direktøren.

Viktig samarbeidspartner

–Vi setter stor pris på at Coop bidrar til at vi kan fortsette å utvikle spelet, sier Marvin Wiseth, styreleder i Karolinerspelet. – Å sette opp en slik forestilling er et krafttak for hele bygda, det er en fantastisk dugnadsinnsats som legges ned. Nå håper vi på fint, kaldt vintervær og utsolgte forestillinger, sier Wiseth, som lover publikum skal få en flott opplevelse.

Premieren på årets spel er torsdag 18. januar.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Vil ha mer laks i Orkla

Vil ha mer laks i Orkla

TrønderEnergi gjennomførte forrige uke miljøtiltak med mål om mer laks i Orkla.

Inviterer til morgenfrisk joggetur

Inviterer til morgenfrisk joggetur

Fysioterapeut Kristoffer Tennøe ved Din Helse Stjørdal ønsker å slå et slag for folkehelsa.

Åtte nye leiligheter klare på Bell

Åtte nye leiligheter klare på Bell

Åtte nye kommunale leiligheter står klare for innflytting på Bell i Selbu.

Vant i FIAS kartonglotteri

Vant i FIAS kartonglotteri

Rune skylte, brettet og stappet seg til 10.000 kroner.

Kaffe og politisk idedugnad

Kaffe og politisk idedugnad

- Med kunnskap blir vi klokere, presiserer Eva Lundemo fra Malvik Høyre.

Vil at folk skal ta bena fatt til jobb og skole

Vil at folk skal ta bena fatt til jobb og skole

Røros kommune oppfordrer flest mulig til å gå eller sykle til og fra skole og jobb under temauka «Aktiv skole-og arbeidsvei», som settes i gang på mandag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...