Markerte behovet for elektrifisering

Elektrifisering: Fredag morgen markerte Senterpartitoppene fokus på elektrifisering av Trønderbanen ved Hell stasjon. Foto: Anne Gundersen

I helga avholder Trøndelag Senterparti årsmøte på Hell. Samlingen ble sparket i gang med en samling på Hell stasjon, der fokuset var elektrifisering av Trønderbanen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga avholder Trøndelag Senterparti årsmøte på Hell og i den forbindelse benyttet partitoppene anledningen til å markere sitt ståsted i saken om elektrifisering av Trønderbanen.

– Det var skuffende at regjeringen ikke satte av midler til dette i statsbudsjettet for 2018, sier fylkesleder i Trøndelag, Thomas Hallem.

– Elektrifiseringen er beskrevet i Nasjonal Transportplan, det har blitt spist kake og gitt løfter og vi forventer faktisk at samferdselsministeren kommer med utspill som sikrer denne nødvendige utbedringen i løpet av første halvår inneværende år.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Trivelige Trøndelag

Leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, trives godt i Stjørdal.

– Det er bestandig hyggelig å komme hit. Ordfører Ivar Vigdenes er en strålende representant for kommunen og det er ikke mulig å motstå sjarmen hans når det gjelder å selge Stjørdal som møtested, smiler han.

– Steinkjer er regionshovedstaden og Trondheim er storbyen, men Stjørdal er midtpunktet, kvitterte Vigdenes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

E6 åpnet igjen etter dødsulykke

E6 åpnet igjen etter dødsulykke

En mann i tenårene omkom i en trafikkulykke ved Lundamo søndag morgen.

Stakk av fra laserkontroll på Rugldalen

Stakk av fra laserkontroll på Rugldalen

Ble stanset i Ålen - politiet fant smuglervarer.

Fikk knekt nesa i slåsskamp på Neatun

Fikk knekt nesa i slåsskamp på Neatun

Gjerningsmannen stakk av etter at en 20 år gammel mann ble skadet.

Dette bør du ha som beredskapslager hjemme

Dette bør du ha som beredskapslager hjemme

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen?

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie

Blir største regnskapaktør i Stjørdal

Fredag ble det kjent at Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS. Det gjør bankens regnskapsavdeling til Stjørdalsregionens største.

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS. Eierne og ansatte i Økonomisjef Til Leie AS er meget tilfreds med få Hegra Sparebank som eier.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...