Nea Radio

Gjennomslag for Senterungdommen

GJENNOMSLAG: Trøndelag Senterungdom godt fornøyd etter fylkesårsmøtet. Foran fra venstre: Petter Vesterdal, Astrid Laugen, Vegard Frøseth Fenes (organisatorisk nestleder), Dorthea Elverum (fylkesleder), Eline Stene. Bak fra venstre: Ingrid Vangstad og Karen Elverum. Foto: Senterpartiet

Senterungdommen i Trøndelag var godt representert på Trøndelag Senterpartis første samlede fylkesårsmøte. Senterungdommen er også fornøyd med sine politiske gjennomslag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2018 kl 15:05

Rundt 230 delegater var samletI da Trøndelag Senterparti arrangerte sitt første samlede fylkesårsmøte på Scandic Hell i Stjørdal sist helg. Også Senterungdommen godt representert, i tillegg til ungdommer som reiste som utsendinger fra egne lokallag.

Fylkesstyret i Trøndelag senterungdom er svært godt fornøyd med å få årsmøtets tilslutning til en resolusjon om kollektivtransport og en om videregående skoler.

To viktige saker

- Vi er svært godt fornøyd med gjennomslaget på årsmøtet. Vi sendte inn to resolusjoner som begge ble behandlet og vedtatt. Dette er to av de viktigste sakene for oss for tida, sier fylkesleder Dorthea Elverum.

- Den ene saken går ut på at ungdom skal ha gode videregående skoler å gå på i hele fylket. Vi vil bevarer nærskoleprinsippet, opprettholde antallet skoler i fylket og utarbeide gode løsninger for fjernundervisning der det ikke er tilstrekkelig med valgfag, sier Dorthea Elverum.

- Den andre saken er ønsket om bedre kollektivtransport. For oss er det viktig med et tilgjengelig, brukervennlig og billig kollektivtilbud i hele fylket. Dette er veldig viktig for at ungdom skal komme seg fra A til B i Trøndelag. Videre vil vi også utvide ordninger som "hjem for en 50-lapp", slik at ungdom i hele fylket kommer seg trygt hjem i helgene, sier nestleder Vegard Frøseth Fenes.

Trøndelag senterungdom er det største fylkeslaget i Senterungdommen etter at Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag Senterungdom slo seg sammen 1. oktober 2017.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...