Nea Radio

Luke 18

Foto: Henrik Einangshaug

Rema 1000 Hellsenteret og Selbusjøen Hotell og Gjestegård er dagens sponsorer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Endelig er det fredag, og det betyr dobbelluke i Nea Radios julekalender. Første premien er et gavekort på matvarer verdt 2500,-, gitt av Rema 1000 Hellsenteret Den andre premien er overnatting i brudesuiten samt treretters for to personer verdt 3700,-, gitt av Selbusjøen Hotell og Gjestegård.

Julen nærmer seg med stormskritt, og Arve Jørstad ved Rema 1000 Hellsenteret, merker godt at kundene har kommet i julestemning, og at flere allerede har prøvesmakt årets ribbe og lutefisk før jul.

Julekalenderen fortsetter under intervjuet med Arve Jørstad:

Gavekort på matvarer gitt av Rema 1000 Hellsenteret går til kalendernummer 1655

Bingopakkene går til kalendernummer 212, 1377 og 1451
Bilvask fra Best Selbu går til kalendernummer 333 og 834

Ved Selbusjøen Hotell og Gjestegård har det vært store svingninger i aktivitet og trafikk gjennom året.

Hør mer om hvordan året har vært for Arild Øyen og de andre ansatte her:

Overnatting i brudesuiten samt treretters for to personer hos Selbusjøen Hotell og Gjestegård, går til kalendernummer 47

Bingopakkene går til kalendernummer 1556, 1845 og 1926
Bilvask fra Best Selbu går til kalendernummer 314 og 1381

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...