Nea Radio

Radiokonferanse

RADIOKONFERANSE: Noen av deltakerne på dagens møte. Fra venstre: Thor Gjermund Eriksen og Marius Lillelien fra NRK, Svein Larsen og Hilde Apneseth fra Radio Metro, ekspedisjonssjef i Kulturdepartementet Nina Økland og kulturminister Trine Skei Grande. Foto: Ketil Frøland/KUD

I dag møtte kulturminister Trine Skei Grande radiobransjen til en konferanse om digitalisering av radio. Formålet var dels å få en oversikt over utfordringene som har oppstått i den seinere tid, og å avklare om det er noe partene kan bidra med for å løse felles utfordringer eller bli enige om en vei videre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Norsk Lokalradioforbund var representert da kulturministeren tirsdag inviterte til rundebordskonferanse om digitalisering av radio.

- Det har vært en god del diskusjoner rundt dette, derfor ønsket jeg å invitere alle til å sette seg ned ansikt til ansikt. Vi må forholde oss til fakta i debatten og skape åpenhet rundt hverandres agendaer i denne saken. Jeg tror møtedeltakerne fikk godt frem hvordan landskapet ser ut for dem, og supplert med innledningene fra både tilsynene og fra analytikerne ga det et godt bilde av norsk radio i 2018, sier kulturminister Trine Skei Grande.

Ledende aktører i radiobransjen holdt innlegg og diskuterte status og utfordringer om mangfoldet på radio, antallet digitale radiolyttere, dekning og beredskap og digitaliseringens betydning for konkurransesituasjonen.

Følgende aktører var representert: NRK, Bauer Media, MTG, Norsk Lokalradioforbund, Radio Metro, Norkring og Digitalradio Norge.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...