Nea Radio

Trond Hoseth er Malvik Aps valg

Kandidaten: Trond Hoseth (AP) er nestleder for Malvik Arbeiderparti og leder utvalg for oppvekst og kultur i kommunen. Nå er han også ordførerkandidat. Foto: Malvik Arbeiderparti

På et medlemsmøte fredag kveld ble det kjent at Trond Hoseth er Arbeiderpartiets nye ordførerkandidat i Malvik.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2019 kl 22:52

Trond Hoseth (45) er Arbeiderpartiets nye ordførerkandidat i Malvik, som følge av ordfører Ingrid Aunes bortgang. Nominasjonskomiteen presenterte kandidaten på et medlemsmøte fredag kveld. Hoseth er nestleder for Malvik Arbeiderparti og leder utvalg for oppvekst og kultur. Han er for tiden ansatt hos Gintel AS og er opprinnelig fra Stjørdal men bor i Malvik.

Ydmyk

Under et ekstraordinært kommunestyremøte torsdag ble 2. kandidat Bernt Ole Ravlum (AP) formelt valgt som ordfører fram til det første kommunestyret etter valget konstitueres i oktober. Nominasjonskomiteens valg falt likevel til slutt på Hoseth som partiets kandidat for de neste fire årene.

– Først av alt er jeg veldig ydmyk og takknemlig for den tilliten partiet har gitt meg, ikke bare i kveld, men også ved forrige kommunevalg, sier Hoseth til Nea Radio.

– Det har vært en spennende periode, der jeg synes vi i Ap sammen med våre samarbeidspartier har fått til veldig mye positivt i Malvik. Vi har et godt program også for de neste 4 år og jeg håper vi får innbyggernes tillit til å fortsette denne jobben.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...