Nea Radio

Trond Hoseth (Ap) blir Malviks nye ordfører

Avgjort: Trond Hoseth (Ap) (t.h) blir Malviks neste ordfører. Ole Herman Sveian (Sp), blir sittende som varaordfører. Foto: Malvik kommune

Avtalen er inngått: Trond Hoseth (Ap) blir ordfører og Ole Herman Sveian forsetter som varaordfører i Malvik de neste fire årene, melder partiene i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er inngått avtale mellom AP og SP i Malvik om fordeling av de viktigste vervene ved konstituering av nytt kommunestyre 14. oktober 2019.

Trond Hoseth fra Arbeiderpartiet blir Ordfører og Ole Herman Sveian fra Senterpartiet fortsetter som varaordfører.

Partiene er også enige om fordeling av leder og nestlederverv for utvalg, samt formannskapsplasser. Arbeiderpartiet får tre plasser i formannskap, Senterpartiet får en. Senterpartiet får leder for utvalgene oppvekst og kultur, og helse og velferd samt nestleder i utvalg for Areal og samfunnsplanlegging.
Arbeiderpartiet får leder i utvalg for areal og samfunnsplanlegging (ARESAM) og nestledere i utvalg for oppvekst og kultur, og helse og velferd.

Partene er enige om å framforhandle en politisk avtale hvor hovedlinjene for det politiske samarbeidet nedfelles.

– Vi mener vi har hatt et godt samarbeid de 12 siste årene og vi er glade for at vi har en felles intensjon om god utvikling av Malvik kommune i kommende periode, sier Trond Hoseth

– Dette er en løsning vi mener vil gi en trygg og forutsigbar styring av Malvik de neste fire årene, sier varaordfører Ole Herman Sveian.

Arbeiderpartiet ser ut til å få 11 mandat og Senterpartiet 6 mandat. Dette utgjør til sammen et flertall på 17 mandater. Kommunestyret i Malvik består av 31 representanter og det trengs dermed 16 for å få flertall.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...