ANNONSE
Annonse

Trollspæll og Selbu Live

Toralf Borseth og Jo Kjetil Valli fra Selbu Gammeldanslag som arrangerer Trollspæll i Selbu. Foto: Stian Elverum

I helga foregår Trollspæll på Gimle i Selbu. I kveld er det ungdomsbandene som skal i aksjon - i morgen er det god gammeldags gammeldans- og dansefest. Arrangøren fant tid til å gå igjennom programmet på Nea Radio fredag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I helga foregår Trollspæll på Gimle i Selbu. Fredag er det ungdomsbandene som skal i aksjon - lørdag er det god gammeldags gammeldans- og dansefest. Musikken lørdag besørges av Elvetuns, Gammel Dan´s, Vargtassan, Mi4, Ælgligaen m/Sverre Strøm, Snaustrinda Spellmannslag, Felebyggerlaget og Selbu Trekkspillklubb.

Men allerede fredag kveld blir det konsert på Gimle i Selbu og da er det disse ungdomsbandene som skal i aksjon: Ælgligan, Guten-Hana, Mi4, Element, Full Speed, Blue Diamonds og Trekkfløyt. Dette er et rusfritt arrangement og gratis inngang for de under 18 år. Her er Jo Kjetil Valli fra Selbu gammeldanslag:

To av bandene har enten lansert eller skal lansere musikk i disse dager. - Elvetuns lanserte tre nye låter for en knapp måneds tid siden, og vi er veldig glade for at de tar turen til Gimle lørdag kveld, sier Toralf Borseth i arrangementskomiteen.

- I tillegg kommer Vargtassan som har vunnet tre norgesmestertitler i gammeldans med ny plate, legger Jo Kjetil Valli til.

Hør hele intervjuet her:

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Vogntoget sperret fylkesvei 705 delvis i nesten ett døgn.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

- Det snør ikke spor

- Det snør ikke spor

Det er vinterferie i store deler av fylket, og mange benytter seg av fantastiske skispor. Men hvor kommer skisporene fra?....

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

Jeremy Shifflets telefon har ikke stått stille siden han opptrådte på TV fredag kveld. Hør intervjuet her!

Første solcelletak i Selbu

Første solcelletak i Selbu

I Trøndelag sjekket 25.000 husstander taket sitt for å se om de kan montere solceller, mer enn en tredobling fra året før, forteller leverandøren Otovo. Nå har Selbu fått sitt første solcelletak.

Valglista for Tydal AP er klar

Valglista for Tydal AP er klar

Tydal Arbeiderparti har avholdt sitt nominasjonsmøte. Samarbeidet med SV er over og Tydal Arbeiderparti stiller egen liste.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE